|
Знаеме ли што прават нашите деца? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Мај.2009 во 14:42 |
|
Девојчиња се продаваат за еден сендвич Невропсихијатарот Мицев вели дека девијантното однесување на младите е поради нивната распнатост меѓу желбите и можностите „Моите немаат
доволно пари да ги задоволат моите желби. Ако се заб авувам со мој
врсник-тинејџер, ќе добијам само љубов, а ако се забавувам со постар господин, ќе добијам и пари“.Вака размислуваат се' повеќе млади во Македонија. Светлана Дарудова |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nivni deca?!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Проституцијата е последователна појава во сиромашни општества, што не значи дека во богата земја ја нема но не е толку масовно распространета помеѓу младите генерации.
Порано вакви приказни можевме само да ги добиеме од Источна Европа бившите СССР и Азија земји кои тонеа во беда,сиромаштија и транзиција, А сега? Нискиот стандард и изолацијата си го прават своето. Многу тажно |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e koga ne se uchat decata na realnite vrednosti vo zivotot...mediumite so idiotskite sodrzini isto taka imaat ogromno vlijanie.
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Би стаил слика од една 15-16 годишна,но сепак ке ја грди темава....Со дозвола на модераторот и авторот ОК....
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
temata e super
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Otstapuvanje od normite (koi gi vospostavivme nie vozrasnite) se slucuva vo situacii koga decata se dolgo vreme prepushtni sami na sebe, koga nemat svoi obvrski koi zadolzitelno treba da si gi zavrshat. Sega pushejki na terasa slusham devojcence od 10 tina godini kako i s eobrakja na majkata so zborovite
_ Ti li ma ke mi kazesh mene, za inat ne ti doagjam doma. Lele mi zovre krvta. Uf shto bi ja ostavila pred vrata, gladna, cel den, pa da vidam dali kje si dozvoli ushte ednash takvi zborovi. Zatoa taa utre ke se prodade za edna mastika. |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nekoj ne znae sto pravi negovoto dete, toa e poradi nedostig na komunikacija so deteto, odnosno zavzemanje strog odnos kon deteto od strana na roditelite....vo takva situacija deteto ako otislo i do prodavnica, ke mu bide strav da im kaze na roditelite.
E sega i da se ima ubav odnos, sepak ima nekoi raboti koi ke bidat skrieni od roditelite. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Родителите очигледно последни дознаваат.
Старосната граница на зависниците од опојни дроги во Куманово константно се намалува Старосната
граница на зависниците од опојни дроги во Куманово константно се
намалува. Дури 13 годишен малолетник корисник на наркотици е
регистриран во секторот за внатрешни работи. Најголем број од
наркозависниците користат хероин, но во последно време се преминува на
марихуана и хашиш, бидејќи се подостапни и поевтини, вели
невропсихијатарот Драги Караџински. |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некогаш и децата идат по стапките на самите родители.....нормално се зависи од тоа како родителите си ги воспитале нивните деца
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EE aj kazi eden primer kade roditelot go vospituva deteto da se drogira,ili koj e toj roditel sto ke mu rece na svoeto dete drogiraj se,pij,pusi,,...nema vrska sto zborat toa e super rabota gledas mene kako takov kolku mi e ubavo???? Samo losa sredina i zabegano drustvo gi uci decata na takov zivot,naprotiv ima mnogu deca koi se od siromasni sredini pa ne se skrsnati od patot dodeka ima poveke obratno imaat se pa zdivuvaat za da se glavni faci |
||
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
примери има колку да сакаш а ќе те исправам за твоето.....ја сум израснат во лоша средина со презабегано друштво па не сум правел никогаш ништо лошо ни за мене ни за тие околу мене па ни за околина |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеби одговорот треба да се побара на друго место!
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неколку вечери по ред полицијата во соработка со вработените во социјалните служби приведуваат малолетни алкохолизирани лица. Акцијата била наречена- Распуст. Колку и да изгледа комично, ова е трагично. Знаат ли родителите каде им се децата до раните утрински часови за време на распустот? Зарем треба полицијата да им води контрола на нивните деца?
|
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |