|
Разум или емоции? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 36> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум емотивна, препрепремногу...
Иако однадвор не може секој да види, се давам толку колку што сакам. Во мене секогаш врие некој вулкан. За среќа, разумот секогаш ми е на едното рамо да ме мавне по тил кога забегувам |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...razumno e da ne se prikazuvaat emociite....Ova se uci uste kako dete,samo sto retko koj go znae...jas pa icH!Dodeka go nauciv,vozot ..ojde!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razumno e da gi soberes troskite od masata pred so emocii da ja legnes na masa
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od raspolozenie...nekogash razum...nekogash emocii
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM ZA RAZUMNI EMOCII
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емоциите кога ги контролираме имаме моќ
а кога тие не` контролираат нас последиците се најчесто КАТАСТРОФАЛНИ
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za se vo zivotot treba razum,megjutoa ubavo e koga si dozvoluvame poneogas da ne ponesat emociite
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неемотивец и дебелокожец со фаца на Мика Сурови
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijatel si e prijatel,biznis si e biznis...vo prvata situacija preovladuvaat emociite,vo vtorata razumot
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ako vidam policajka ili delovna zena koga pak mi asociraat na seks..."aaa ja grabnam odpozadi dur razlistuva dokumenti na biro ili na hauba dur mi glea u dozvola...tka, tka, tk...of, lele, au...lele ama ti e golem...lele ama ti e slatka...uff, ke te jadam"...a ?...pak zabegav? ...
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мањак и со двете сум.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najbolje e...emotiven razum !...a ne "laden" razum,...ili bezumna emocija!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Typical balanse of our sence and emotions,with a dizzled taste of arogancy.Don't hesitate to spit on someone else's stupidity,cause he shall know how to measure that!...and love it
Tipicen balans na nasiot razum i emocii,so specificen vkus na arogancija.Nemoj da se vozdrzuvas od plukanje na necija glupost,budejki toj ke znae toa da go izmeri!...i da go zasaka |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
anja.nja
Нов член Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си сум емотивна и кога знам како треба разумно да се постапи, јас го одбирам потешкиот пат-емоциите...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |