![]() |
|
Колку време поминувате пред телевизор? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Автор | |
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2-3 saati navecer koga si legnuvam
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
многу време гледам tv и многу се радувам што од скоро имам можност да гледам некои телевизии и online.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
porano po 7 saati dnevno minimum...sega ni po saat na den
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
стално ми е пуштен,само мене пред него ме нема
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
iskreno jest da e TV............
ama go koristam kako radio........ ic ne go gledam..... ![]() |
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Mnogu retko,odnosno so denovise sluchuva da ne gledam tv.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ijas sum vo slichna situacija,osven vesti vo 19.30 na A1 ,posle vo docnite saati moze nekoe ''relax filmche'' ![]() |
|
![]() |
|
picky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Samo muzikalnoto show "mjuzik ajdl" zaradi zurito :D
|
|
No expectations, no disappointments!
|
|
![]() |
|
G1RL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
mnogu malku... 1-2 4asa...
![]() |
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
![]() |
|
Nanicka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Mnoooogu... gleam Fox life
![]() ![]() ![]() |
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
![]() |
|
josko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
so ke ti e televizija koga postoi internet.a se zeza tv si e tv odlicno e za zenet covek.no mladi da dremat i da ne propustaat serii e toa e promasena rabota.pozz
|
|
![]() |
|
магаре ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
честопати премногу
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
многу малку. Навечер пред спиење најчесто го вклучувам,ама не го гледам,веднаш заспивам
![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Od koga si go kupiv laptopo pocti negledam TV.Samo nekoj mech ako davat i tolku
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |