|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 35> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bi rekol ... povekje ste optereteni so negovoto vrakjanje otkolku so pregovorite za clenstvo vo eu i nato .. i da...... za ispravnosta na vozniot park
|
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти каде припаѓаш... во тие што се грижат, во тие што не се грижат... или во последната група....во тие што само коментираат..
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako gradjanin vo demokratska drzava imam pravo da ne pripadjam a da komentiram ... nikade vo ustavot ne pisuva deka zagarantirano pravo za komentiranje imaat SAMO PARTISKI POSLUSNICI
|
||
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пак викаш ....
Немам ништо лично против Црвенковски, и му посакувам долг живот, за разлика од некои............. но мислам дека никогаш
не работеше добро за земјава... пустош остави зад себе...
Јас и пред него , и после него и сега живеам добро... мене не ме
погоди....неговата политика, но знам многу кои ги ,,осакати,, ....
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gresis ... toj ostavi ona sto go pustosi segasniot ni firer
|
||
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.... Неговите учители беа и поголеми и поискусни, и добро го
научија, како се полнат странските банки.......
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toj barem napolnil dokolku napolnil ... tuku sto praime so ovoj koj ne samo bankite tuku i djebovite na narodot gi isprazni a firmite pocna da gi prodava za 1 EVRO ....GDE SU PARE
|
||
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GDE SU PARE ....
Еве кај се парите....
кај пензионерите, кај буџетарите, кај просветарите, се градат патишта, ќе се градат, цркви ... па се донесоа скулптури, па споменици, како никогаш до сега не се вложило во археологијата...
гледаш, ако не ископуваа не ќе можеа да го најдат оној Славе...од штипско.....кај здравството, колку само вакцини се купија за свинскиов грип..и др. .... во земјоделството... малку ли е ова...
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci , izuzev penzionerite , sve drugo e totalen PROMASAJ ... osobeno ona so spomenicite ......... toa e najpropala investicija .... ma jok .. ne e propala . nekoj DEBELO kje profitira a sto ako go najdoa Slave ? ... toj e nekoj pradedo na ACE ? .....
Изменето од miroslav_g8 - 17.Мај.2009 во 21:24 |
||
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како што.. па заради тој Славе, половина свет слушна и за нас... Неколку дена беше топ тема... Македонскиот Славе.... не знам Што му е на ... не сум информирана....
Темава за Бране наш беше... ...!!!
|
||
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хммммм..... Не можа да го видам Моше Баум во наведениве..... Ниту оние фирми што вградуваа софтвер на фискалните каси..... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме интересира , чисто информативо дали Црвенковски знае некој седми јазик освен Српскиот, Црногорскиот, Босанскиот, Хрватскиот , делумно Бугарскиот и Македонскиот...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, англиски со француско ррррр, кој морам да признам делува многу шармантно кога го изговара Не е фер она што е добро да не се признае дека е добро. мене посебно убаво за уво ми беше кога во ОН го кажа она негово славно Нејмот на мојата кантррррри е Македонија, онака преведено на македонски/англиски |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да тоа му беше добар потег... А за Англискиот прашав затоа што не сум го видел да дава слободни изјави на Англиски освен ако не му е напишано или ако не го знае напамет текстот... Изменето од kultuzin - 18.Мај.2009 во 14:09 |
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |