IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Автомобили и моторцикли
  Активни теми Активни теми RSS - ФОРУМСКА ГАРАЖА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФОРУМСКА ГАРАЖА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 29>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2009 во 17:17
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

со здравје да си ја возиш среќа
na mene se odnesuva postot???
NEMA VEZE, FALA
Кон врв
Tatanka Yotanka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2009
Локација: Niger
Поени: 122
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tatanka Yotanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2009 во 15:19
pogolema i podugacka u bem mu registraciju, sad i neregistrovana
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2009 во 17:05
sto ke se najde slobodnoплазење
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 13:34
Форд Фиеста Зетек
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 13:35
не возам кола, само точаче SOBIM..
Кон врв
lexus Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 05.Март.2009
Поени: 71
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lexus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 22:21

Ova e moeto auto
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2009 во 11:00
....ne e losa..BMW 320ti compact....ide ko luda...задоволство
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2009 во 11:05
http://www.carpages.co.uk/guide/mercedes-benz/mercedes-benz-a-class-gallery.asp?image=4 vakvo голема%20насмевка

Изменето од ana marija - 18.Мај.2009 во 11:06
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2009 во 11:07
Mercedes%20Benz%20A-Class
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
dalton Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Мај.2009
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dalton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2009 во 22:05
site okolni drzavi imaat mnogu po liberalen zakon za uvoz na polovni vozila Makedonia ima naj rigorozen zakon za uvoz na polovni motorni vozila, so toa makedonija stanuva KUBA na balkanot godina na staros,homologacija ,eko3 standardi itn. i mnogu drugi birokratcki proceduri se pricina za nemoznosta da se dojde do poeftino i pokvalitetno vozilo.Samo eden primer kupete novo JUGO od fabrika i pronajdete dali ispolnuva barem eden eu-3 standard do koga vaka? ,do koga i ovaa vlada ke raboti vo interes na uvoznicite na novi vozila (verojatno nivni finansieri) a protiv interesite na svoite gragani. neka neko toa go kaze?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 11:18
samo nezdrav moze da vozi kola kako mojava..плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2009 во 10:54
...i bez retrovizori.nemam potreba od niv....
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2009 во 15:19
kakva kje stignam .............
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2009 во 19:01

voglavnom koristam taksi голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 15.Јули.2009 во 19:05
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,232 секунди.