![]() |
|
Lyrics |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 172> |
Автор | |
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:49 |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:50 |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
можеби чудно, но песнава со денови ми се врти во глава
Солнце Кто приходит и заводит эти часы, Словно наших дней возводит солнце на весы - Дней до разлуки... Как мы жили - не ценили каждый светлый час, Мы с тобою позабыли все, что выше нас - Там, во вселенной... Знаю, сердце разорваться может любя, Это как с душой расстаться - жить без тебя... Ты боль моя, любовь моя, Я все тебе отдам любовь моя, всю себя. Океаны расплескаться могут любя, Это как с душой расстаться - жить без тебя Ты боль моя, любовь моя, И над тобою стану солнцем я, для тебя! Утром темным, днем холодным тихо пойду, Отведу лучом покорным от тебя беду, Друг мой сердечный. Ты поверь мне, я не стану солнцем для других, На твоем плече оставлю свет своей руки - Свет всей вселенной... Знаю, сердце разорваться может любя, Это как с душой расстаться - жить без тебя! Ты боль моя, любовь моя, Я все тебя отдам любовь моя, всю себя. Океаны расплескаться могут любя, Это как с душой расстаться - жить без тебя, Ты боль моя, любовь моя И над тобою стану солнцем я - для тебя! Кто приходит и заводит эти часы?.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
When I Said Goodbye
I said too much, went way too far It's only now, now we're apart That I can see I was wrong And you're where I belong So please don't make me cry I know you don't believe it, But I really didn't mean it When I said goodbye. (When I said goodbye) I was a fool, now I'm alone Would you have stayed, Stayed if you had known That every thought is of you Hurt is all I can do Without you in my life. I know you don't believe it But I really didn't mean it When I said goodbye I can't bear to watch you fly, I need you in my life Don't say goodbye Let's give love another chance It used to be that you and me Was all we needed to know I can't believe you're leaving And I can't live my life alone We've changed so much And still love remains Let's work it out, There's no need to turn the page You're love is everything Don't let go, we can win If we would only try I know you don't believe it But I really didn't mean it When I said goodbye (Goodbye) (When I said goodbye) Steps |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
.........O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi.
To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje. Dođi, iz plave boce se pojavi, bar jednu želju ispuni i dodaj svetu malo boje, čudo moje. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
..
Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:50 |
|
![]() |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:50 |
|
![]() |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:51 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
мене песнава ми е многу убава.......
![]() Alexander Rybak – Fairytale Song WordsYears ago, when I was younger I’m in love with a fairytale Every day we started fighting I don’t know what I was doing I’m in love with a fairytale She’s a fairytale, yeah |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Moody Blues Dawn Dawn is a Feeling
Dawn is a feeling A beautiful ceiling The smell of grass Just makes you pass Into a dream You're here today No future fears This day will last A thousand years If you want it to You look around you Things they astound you So breathe in deep You're not asleep Open your mind You're here today No future fears This day will last A thousand years If you want it to Do you understand That all over this land There's a feeling In minds far and near Things are becoming clear With a meaning Now that you're knowing Pleasure starts flowing It's true life flies Faster than eyes Could ever see You're here today No future fears This day will last A thousand years If you want it to |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Somebody To Love
You got your ways enough of mine It's taking up all of my time We need you to adore me Come sit and drink from a cup Don't leave until you're filled up You're tired of all your travelling I don't need nothing at all Nothing but your kiss Nothing but your arms I don't need nothing at all But somebody to love Somebody to hold Somebody that I can feel in my blood Somebody to hold Somebody to own Somebody to make me feel I'm in love I know I'm missing for a word I'm not trying to say a thing I'm trying to live in this moment Count all the sins, what it says Tell me how long it'll take To unravel your body I don't need nothing at all Nothing but your touch Nothing but your hand I don't need nothing at all But somebody to love Somebody to hold Somebody that I can feel in my blood Somebody to hold Somebody to own Somebody to make me feel I'm in love I need somebody to love Somebody to hold Somebody that I can feel in my blood Somebody to hold Somebody to own Somebody to make me feel I'm in love Nelly Furtado |
|
![]() |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:52 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |