![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 15> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema kreativni nema iznenaduvanje
mislam kreativnosta koja kje ostanuva a ne koja zastanuva se e jasno ko shlakanica ![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Tuka steknav samodoverba i prefinetost, zatoa i dojdov, bev sirova nedokvakana cepanica. Dobiv najveke sto moze da se dobie na forum. Rekla kazala se daleku od mene, zafaten sum so kreativnost za da posvetuvam vnimanie na takvi raboti. Koj kakov e, toa si e negov problem, ne sum tuka nikogo da prepravam. Ima dosta kreativni, no se plasat od reakcii. Bi im preporacal da ne obrnuvaat vnimanie, samo neka pisuvaat, se e na baza na asocijacii, mozokot ke si ja prevzeme ulogata. I besmisleno nafrleni zborovi mozat da dobijat magija, dovolno e da mislis deka e taka, sto ti e gajle dali na nekogo mu se dopaga, sekogas ke ima takvi sto mrcat i se nesto im fali, prati im samo guska, toa im fali i teraj si po svoe.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Уживам кога читам занимливости, ствари кои се интересни и поучни, но на моите животни ставови не може ништо да влијае а добро е да се прочитаат најразлични размислувања зошто самиот факт колку луѓе-толку мислења е феномен.
Не ми е задоволство и предизвик да се докажувам со луѓе зашто имам свои причини зошто размислувам така ко што размислувам и во реалноста знам да сослушувам луѓе но доколку не ги почитувам или сметам дека не „многу бистри„ не ги земам воопшто во обзир. Форумот ме забавува во секој случај и повеќе ми служи да си задоволам радозналост на дневно ниво. ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
e pa da...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
da stvarno.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo na nekoj do,..mene!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
pa na forumov uzivam koa se zezam
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Pa vlijaeshe vo pogled na toa shto me natera da gi prifakjam lugjeto (forumdziite) onakvi kakvi shto si se.
![]() Vo realnosta sum malku tersendzika i ne se zamamram so lugje koi ne mi se "soodvetni" na mojot karakter, gi ignoriram pa duri nekoi umeam i da gi navredam. ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
да....секогаш кога сум тажна и ми фали нешто имам каде да се испразнам и да сменам расположение,без никој да се противи
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Влијаеше и уште влијае. Со колку различни размислувања се судирам овде ( како и надвор од овде ), ама предизвик е и овде да се направи биланс на најдобар начин помеѓу судирите што произлегуваат од ставовите на форумџиите.
И размислувањето ми се промени во врска со некои работи, но само тогаш кога ќе сфатам: Е да, така е! ![]() Изменето од Lithium - 30.Мај.2009 во 15:28 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Mnogu mi se dopaga tvojot topic dolu(mislam na dole crnata tabla Things to do today. ) Navistina kratko kazano ama vistinito ![]() Inaku sto se odnesuva do temata, se sto covek ke slusne i razmisluva za toa vlijae vrz nego, apsolutno ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
секако дека форумот има некое влијание и секојдневно може да се научи по нешто ново
во врска со одредени работи цврсто си стојам на моето и тешко дека некој ќе ме убеди во спротивното
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
на таа тема ке напиша сериозни повеке од неколку реда, но тоа ке биде во моментов кога ке сум одлучила да ме снема од форумов.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
neknja dvajca kolegi ogovaraa tret
jas se staviv vo aktivni kosrisnici i se sum slusnal koga me primetija im zmrznaa avatarite i smenija odma tema u podforum ogovaranje jas na toj so go ogovaraa mu ppustiv licna poraka po meil mislam deka koga kje procita kje gi banira za veki vekov a so mi bese lafot, dali vlijae forumot NE definitivno NE VLIJAE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |