|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 35> |
Автор | |
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак викаш ....
Немам ништо лично против Црвенковски, и му посакувам долг живот, за разлика од некои............. но мислам дека никогаш
не работеше добро за земјава... пустош остави зад себе...
Јас и пред него , и после него и сега живеам добро... мене не ме
погоди....неговата политика, но знам многу кои ги ,,осакати,, ....
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako gradjanin vo demokratska drzava imam pravo da ne pripadjam a da komentiram ... nikade vo ustavot ne pisuva deka zagarantirano pravo za komentiranje imaat SAMO PARTISKI POSLUSNICI
|
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти каде припаѓаш... во тие што се грижат, во тие што не се грижат... или во последната група....во тие што само коментираат..
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi rekol ... povekje ste optereteni so negovoto vrakjanje otkolku so pregovorite za clenstvo vo eu i nato .. i da...... za ispravnosta na vozniot park
|
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. Помина времето кога од човекот се плашеа... сега тој делува како уплашен.... не знае од каде да почне, затоа еве го нема, бар
една изјава да дадеше како се чувствува ...дома....
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ni mozev da pomislam deka tolku kje ve isplasi negovoto vrakjanje na celo na svojata partija . covekov bre kako baba roga vi doadja ...... |
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... На најподлиот политичар ..да.... нема ....
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka nema ... koj ima smelost da mu bide protiv kandidat na najdobriot politicar vo RM ?
|
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекам , чекам анастеа... на 24 Мај... на Св. Климент, ќе го
,,инаугурираат,, Бране, во својата партија....замисли нема противкандидат........ како и секогаш , тој е ,,единствен,,
|
|
|
|
Jonce Hristovski
Нов член Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега е обичен лепешкар,нека се гони од политиката за негово добро и за доброто на Македонија.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекај пчелке, сеуште не е реизбран за папа, сега е само обичен поп
|
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бране се врати или не се врати, никаде го нема цела недела ...!!!
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна ова не сум го видела и сум го заборавила ааааииии па не била жолта роза |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто пак ми мати ум. ќе ја врати ли Бране национале жолтата роза на сина основа???
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |