|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 35> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза, доста се расправаш за еден наслов!
Насловот беше: Бранко се врати, навистина се врати. Интересен ми беше и мене, но поради спојување на темите, насловот автоматски останува од постарата тема. Реков, ќе се договориме за тоа со авторот. И доста коментари за насловот, дискутирај на темата. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja fativ i mi bese nekako veligdenska Si imame nie nasa aktuelna tema, za Brane nacionale koj malku ja rzdma opozicijata i pozicijata |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se dopaga....ima covekot harizma...a za drugoto ne znam ...i ne me interesira
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ли ќе ги слуша сега ударните потпаролчиња на ДПМНЕ......
Додека беше Претседател, не го вадеа од уста.... Можам да замислам што ќе биде сега..... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто пак ми мати ум. ќе ја врати ли Бране национале жолтата роза на сина основа???
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна ова не сум го видела и сум го заборавила ааааииии па не била жолта роза |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бране се врати или не се врати, никаде го нема цела недела ...!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекај пчелке, сеуште не е реизбран за папа, сега е само обичен поп
|
|
Jonce Hristovski
Нов член Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега е обичен лепешкар,нека се гони од политиката за негово добро и за доброто на Македонија.
|
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекам , чекам анастеа... на 24 Мај... на Св. Климент, ќе го
,,инаугурираат,, Бране, во својата партија....замисли нема противкандидат........ како и секогаш , тој е ,,единствен,,
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka nema ... koj ima smelost da mu bide protiv kandidat na najdobriot politicar vo RM ?
|
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... На најподлиот политичар ..да.... нема ....
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ni mozev da pomislam deka tolku kje ve isplasi negovoto vrakjanje na celo na svojata partija . covekov bre kako baba roga vi doadja ...... |
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. Помина времето кога од човекот се плашеа... сега тој делува како уплашен.... не знае од каде да почне, затоа еве го нема, бар
една изјава да дадеше како се чувствува ...дома....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |