|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 457458459460461 525> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja josh cu te voleti
ja josh cu te cekati.........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nije mi dosta da me molis
kada grijesis da se kunes da me volis o, nisam ti ja bas bilo tko Jer ona naivna djevojcica odavno zena je postala i moraces se potruditi da bi ostala.... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес е ден, во коj то чекав ....
срекно тажна тажно срекна сфатив дека во живот со лаги твоите ми били наj драги. Изменето од pagane - 15.Мај.2009 во 17:17 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jer sve sto prodje
sve sto jednom prodje kao po kazni uvek vraca se a kad se vrati, jednom kad se vrati dodje da prodje i opet secas se Svakog si jutra bolje nego sutra a svaka noc je uvek presudna jer hiljadu ti stepenika treba do vrha a jedan jedini do dna |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako Vardar ke dotecam
na race ke te odnesam kako sara ke izrasne ljubiv nasa golema......... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oprosti Mi Sto Te Volim
Bog Me Kaznio Dao Mi Je da Te Vidim Pa te Uzeo Изменето од pagane - 15.Мај.2009 во 18:31 |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da mozev da bidam
kako nekoja druga, ke soberev sila za se da ti kazam.... no srcevo moe mi place ko dete i ne spie so son koj budi nadez..... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I don't need nothing at all
Nothing but your touch Nothing but your hand I don't need nothing at all But somebody to love Somebody to hold Somebody that I can feel in my blood Somebody to hold Somebody to own Somebody to make me feel I'm in love |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I want to run
I want to hide I want to tear down the walls That hold me inside I want to reach out And touch the flame Where the streets have no name |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uhh...direkt u srce |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bih prezivela...
da te nemam ,kad na tebe pomislim Ne bih prezivela... da odesh ,kad te srce moje zavoli.... |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stop if love me
now's the time to be sorry I won't believe that you'd walk out on me Oh you'd better stop before you tear me all apart You'd better stop before you go and break my heart Ooh you'd better stop |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тристотини мигови во еден живота еден наслов за тристотини животима илјадници, милиони животиво тој еден насловможат да се пронајдат*играње по дождот*да, танцуваат по дождотдодека другите ги гледаатили така им се присторува?зар е важно што се накиснатикога сами за себе си се убави |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It's not the way that I want it,
It's just the way that I need it. Day after day... |
|
Внеси реплика | страница <1 457458459460461 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |