IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 115116117118119 137>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 19:51
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

... невидлив сум, ти не знаеш, никој не знае...дури ни јас не знаев. Седиш и гледаш напнато во комјутерот, ти дишам во врат, ти се црвени, се чешкаш, не знаеш. Стојам зад тебе си играм со твојота коса, мислиш ветер е, гледаш кон прозорецот; затворен е, се чудиш зошто се наежуваш, ги грешиш буквите, се воздржувам да не прснам од смеење. Те грицкам за увцето, вртиш со главата, мислиш ти се причинува како и топлината што наеднаш ти избива ;чекори се приближуваат...те прашува дали ти е добро, се смешкаш; велиш ќе помине. Шетам со дланките низ плеќите и рамениците, на мониторот се појавува "лкдјцклјсацлкј кај ?"..."ма што ми е ?"... делете, гррр...ооохх...ти ја подигам кошулата, протнувам раце, твоите гради се милуваат со моите дланки, тие знаат што се случува, брадавиците ме поздравија. Не ти е јасно ни зошто дланката млитаво го испушти глушецот кој се отркала правејќи круг за да се врати пред твоите немирни нозе кои се почесто се раздалачени како да сакаат да се ладат од топлината што извира од стомакот низ кој шетам се понемирно. Без опомена дланките се устремија кон твоето меѓуножје, ме изненадија, викна гласно...повторно чекори се приближија : "Тебе не ти е добро !".  " Оди...имам...купи ми нешто за јадење, ми паднал шеќерот ". Чекори се одалечуваат забрзано, сега сме сами, јас сум сместен кај глушецот, го шутнав да не смета. Мојот здив ти лази по бутините откриени под задигнатото здолниште по кој се напнуваат мускулите и прстите од стапалата се подигаат, врискаш пригушено, долната усна ти помодре од гризење, мојот јазик го најде патот, масата почна да се тресе, твоето колено ја поместува со изненадувачка силина, се искриви. Неколку кругови со јазикот во центарот на зовриеното месо и уште неколку убоди како оса која се нашла во тесно за да си отвори пат...се отвори...уште некој круг за брзи премини...
Листови паѓаат како снег, принтерот тропа бесмислено, пенкала се тркалаат по подот, измешани крикови со грчења...ѕвонење...тресок...
Твојата глава е положена на тастатурата мрморејќи нешто неразбирливо, слушалката од телефонот надвор од своето лежиште гледа кон тебе, од неа се слуша крчење и "Ало ?...ало ?.. ало?"...тешко дишете, не ви е добро ?...ало ?...

Добро сценарио за Идивиди филмнамигнување
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 22:21
abe zbunet eden den koa ke te nema a forumov ako postoi a nz dali ke izdrzi za 100 godini ke bide tesko da se odrzi forumov zs bez tebe forumov nemase da ide
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2009 во 15:19
големо%20гушкање....бакнежбакнежбакнеж.....љубов.....големо%20гушкање
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2009 во 22:41
Jas sum na ideja da go klonirame, barem vo 2-3 verziiголема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 20:24
... во кула затворена илјада години ме чекаш, да се родам, да постојам, да те ослободам, само така можам да преживеам. Исто мислиме дур низ шума се движам, магична, сопки која ми прави, ѕверки кон мене наведува, како партали ги расфрлам додека летаат и цвилат. Твојот повик ме излудува, ми го повторува името, мојот крик одекнува, во шуплините од дрвата се задржува, гнезда зајакнува, за нов пород повикуваат, животинки и птици се враќаат.
Се губам дур кругови вртам, исти патеки ми се смеат, ме враќаат од каде почнав...и поназад. Земам залет поток да прерипам, тој се шири заедно со мојот краток лет, во него пропаѓам, во река се претвора, силна струја ме враќа, се гледам како прерипувам. Партали од кал исфрлени од петица по лице ме поплукуваат, се подвоивме јас и јас, сомнежот и љубовта. Гледам дека ќе пропадне дур зината и побеснета река со злобна насмевка го чека. Пружам раце да му помогнам, уште залет да му дадам, тој полетува, реката обесхрабрено крикнува, очи затворам, струјата осветнички ме повлекува.
Пред обрасната кула стои, кон прозорец гледа кој облак го прекрива но не може да го сокрие. Низ обраснато се искачува, те повикува зошто се сомнева, му одговараш, секогаш тоа го правиш. Крши нокти, клетви реди дур древен ѕид полн со дупки не му помага, сака да се врати, да се откаже. Се појавувам, си помагам, го издигам, се подигаме како пареа, пред прозорецот се составуваме, едно сме, сомнежот се претопи, станавме само љубов, те погледав влегувајќи низ прозорецот, стоеше крај златното руно, те зграбив колку за сите овие изминати илјада години...ми возврати. Ме погледа со насмевка зошто дека сепак сватив...ма тоа се само илјада години...и тие поминаа...ние не...и нема...
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 22:37

...чадор си купивме.....купаки.....си купивме......очила за сонце.....си купивме.....палома -марамици сме заборавилеохплазење%20злонамерно

Маестроаплаузголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од marija1000 - 13.Мај.2009 во 22:43
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 23:22
Kako sto mi izgleda,izvorot na ovaa inspiracija ne samo sto e nepresusen tuku se ke potopi uste malce
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2009 во 13:23
аплауз.............бакнежголемо%20гушкање
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 11:45
А таман турив наочарите, си ставив сок, запалив цигарче и се наместив да примам малку позитивна енергија, кога тоа ниш нематага
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 11:53
да не штрајкува Маестрово нашене%20знам
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 12:22
Он на мене ке ми расипува плановиизненадување
мечтаење не%20зборувам  чекање  и на крај
http://jazbunet.blog.com.mk/голема%20насмевка
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 15:17
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 00:16
... ќе те откријам каде и да си, одзади ми приоѓаш, очи ми затвораш, те душкам, очи не отворам, голо меше откривам, го бацувам, те скокотка, очи не отворам иако твои дланки не се веќе таму ; шараат по мене, ме скокоткаат, ме допираат, стомак ме заболува од смеење, возвраќам и копче со заби откинувам дур заржувам. Сега и ти заржуваш, легнувам заплашен, твоите заби шетаат низ моето тело, стрепам од гризнување, цвилам и ти се молам за трошка милост додека се устремуваш како тигрица на својот плен. Очи отворив, насекаде низ тело мое кругови црвени...и таму каде не очекував.
Рикнав силно, не се предаваш, нападнав уште посилно, кругови црвени оивичени со траги од заби се нижат се повеќе, а измеѓу нив патишта од нокти, повремено се вкрстуваат, од тебе до мене. Ја тргна раката, сам се гризнав, погрешив, се насмеа победнички, не ќе е за долго, знам каде да нападнам.
Пупки вцрвенети, како ракети се спремаат да полетаат, ги спремам за долго патување, се извиваш, во змија се претвораш, шиштиш, се закануваш, стравот мој исчезнат е, во змија се претворам, се поголема и потврда. Твоите очи се широко отворени, претпоставувам од страв, мора да е тоа иако се смешкаш ко’ да не ти е. “ Е ќе ти биде ! “ извикувам...напаѓам, не бегаш, спремна си да ме совладаш ; ќе ме омекнеш, така велиш, се закануваш...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 01:09

I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 115116117118119 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,230 секунди.