|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 35> |
Автор | |||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е не, зар уште ќе ги трпи оние промашени политикантчиња што им го држат местото на помладите и поспособните... |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е баш ме интересира симпатијата на мојата пријателка алијас Бране национале во која категорија спаѓа млади и способни или |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај да се поправам. Кога реков помлади и поспособни, не мислев дека нема постари што исто така се способни дури и поспособни од младите. Сепак животното школо е во многу сфери поважно од во меѓувреме стекнатото образование. Се надевам нема да ги пропушти и постарите кадри кои претходното раководство на СДСМ ги отфрли, заради разни причини или просто затоа што некои од нив не сакаа да играат по теркот на политикантите Изменето од ninja_34 - 14.Мај.2009 во 13:43 |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Aminta3
Група Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јадно и бедно! Пет избори губат, а изгладнети старци го дочекуваат најголемиот гробар на Македонија, Бранко Црвенковски, со овации!
Еуфорија кај Социјалдемократите за враќањето на Црвенковски, аплаузи и емоции од активисти и симпатизери на СДСМ, кои еден час порано го исполнија просторот пред партиската зграда на „Бихаќка“. „Не чека огромна работа на планот на консолидацијата на партијата, не чекаат тешки и сериозни битки и предизвици, меѓутоа од работата не бегаме, од битките и предизвиците не се плашиме, сигурен сум, убеден сум, верувам дека на крајот ќе успееме“, рече Црвенковски. Меѓу оние што го чекаа Црвенковски, стари и нови лица. Некои подзаборавени со неговото заминување од истото место на кое сега се враќа. За „кам-бекот“ на старо-новиот лидер Социјалдемократите ја подновија и партиската зграда. „Реновирањето претпоставувам дека се совпадна, коинциденција, дека не е направено со таа цел, заради враќањето на Црвенковски. Сепак е убаво освежување на партијата“, рече активист на СДСМ. „Да одиме напред со партијата, да победиме на наредните избори. Ќе победиме 100%, гарантирам, зошто сите го сакаат, Бранко многу го сакаат“, велат симпатизерите на СДСМ. По пречекот Црвенковски кратко на кафе со Заев. На претходното пак, со Ѓорге Иванов, му ветил поддршка за правилните потези, но и сериозни критики за секоја грешка. |
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Naslovov ti e dobar.
A za prechekov i reakcijata shto da kazham ....pa ima li na bilo shto drugo da se raduvaat, osven na "starite dobri vreminja".
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
doaga nova liga, polna so ligi
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toj barem ,..ziv se vratil,...
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E pa heroite sekogash prvi umiraat.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aminta3, темата ти ја споив со оваа: иста тема, различен наслов.
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i sega,..site (novi) postovi,..nemaat smisol!,...bez toj naslov! ,..barem ostavi go noviot naslov na temata,..stvarno e ,..shik!
Изменето од brza - 16.Мај.2009 во 11:56 |
|||
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
barem ednash poslushaj nekoj ,..od "plebejcive",..
|
|||
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Насловот не е проблем, ќе се договориме со авторот, важно е што има во темата.
Не може да се отворат 10 теми, за ист настан, сите со различни наслови. Продолжете со дискусија на темата. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Актуелен ли е бившиот ни претседател, дотука бива.
Ова станува загрижувачки, ај за жените некако ајде, ама ова и мажите го сакале бреее. |
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koi mazi bre?,...mene mi beshe interesen noviot naslov,..bash poradi asocijacijata,..ne deka me zabolelo za branko,..ili koj i da e,....a, ne znam dali ti ja "fati" novata tema?
|
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |