|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 54> |
Автор | |||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
me sum ... koga ne primetuvam , ICH
|
|||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Ако помисли на друг, да стане дебела, цицките да и ги снема да стане рамна даска, влакна да и никнат како на Јети, херпеси и ако флертува на интернет да и изгори матичната плоча
|
|||||||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Сите сме,помалку или повеќеСе разликуваме само во начинот на кој ја манифестираме
|
|||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Кој ќе ја посака би го депортирал во Мексико да добие свински грип
|
|||||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
brkovi i brada da pusti a frizerot po greska da ja ofarba zelena eee me iznasmea sabajlecki |
|||||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Па доста беше, рогови да носиме, нема више, време е за одмазда
|
|||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Ме замисли збунко... изневерените мажи носат рогови, а изневерените жени
|
|||||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Ovcja volna
|
|||||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||||||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
ne,ne sum ljubomorna,smetam deka ljubomorata e neizleciva bolest,i deka koga stanuva zbor za ljubomora se misli na nedoverba vo partnerot
|
|||||||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
samo ako ja sakam...
ako ne... oko ne mi trepnue... gajle nemam... ic ne mi cue.. a be koja e**.. ona mene..??!!!! nema sansi ..... jas sum...maaazzzzz... i taka natamu... |
|||||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Da ima eden cip i kamerce , neprimetno da i go vmetnam. Pa so daljinsko da ja upravljam. I stom nekoj i podeli kompliment, stiskam " Enter " i Bap ! Samarcina jaka da mu akne, kloca u muda i so sajka da mu ja izgrebe kolata.
Изменето од zbunet - 18.Мај.2009 во 20:22 |
|||||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
zbunet
|
|||||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
|
|||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
абе сега...........се зависи.......но секогаш се контролирам и внимавам................каде мавам
|
|||||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||||||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |