![]() |
|
Во свет на будали... сум и јас како нив?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo svet na budali...ocajno se trudam da se vklopam.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() шо знам, мене ова `будала` ми изгледа сосема ОК ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
... budalata
si ja skrsi glavata, otide vo bolnica si najde ljubovnica |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
.........сепак..........БУДАЛА.........НЕ БЛАГОДАРАМ......... ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ednas budala - budala zasekogas
|
|
![]() |
|
traktorce ![]() Сениор ![]() ![]() Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
не знам не приметувам разлики... се ми е некако нормално
![]() |
|
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
оној мојон ми вели дека сум била многу паметна
![]() а јас - будала - му верувам ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Будала.....хмммм интересно зборче.Од каде му е потеклото?
Иначе од статистичка гледна точка нема нити еден човек на светов бел што во денот не рекол за некои барем 3 пати - Оној е будала. - Ту да тибам будалата - Абе будала си што збориш......и така.Значи според некој/а или некои сите сме будали.Зарем не е прекрасно тоа ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Ни еден човек на светов, не е ни толку будал ни глуп колку што се прави или колку што изгледа
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
фала Богу дека е така....напротив контрадикторно оди тоа оној што те прави будала колку и да сакаш не можеш да бидеш поголема будала од него. |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
cel soobrakaj vozi u sprotiven pravec...samo jas ne
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
po malce...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Vleguvam vo avtobus i kako ne sum se vozela podolgo vreme,kako da vleguvam vo UFO.I kulturno si prasuvam:
-Kolku e vleznica? soferot,najozbilen:-30den. -A so konzumacija e? ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Кое дете ти ги остави цедињата на врата ?
- Па...едно, заборавив како се викаше. Ми вади слика од класот. „ Ај гледај на сликава “ - Појма немам, сите исто ми изгледаат ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |