IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОСОНГ 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОСОНГ 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 30>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 21:14
Originally posted by Vardar1947 Vardar1947 напиша:

Turcija i Romanija imaat dobra pesna

Da i jas mislam taka, tie bea moi favoritki... Ko rekoja deka Romanija vlegva vo finale pola internat jacese....
Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 23:27
Па нели Џаро јасно кажа дајте ми 70000 евра и имате финале а за повеќе пари и повисоко место така функционира таа евровизија
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 13:28
Вечер пее срцето мое од Норвешка.

Да сте гласале за него оти ќе ве пукам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 13:30
Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

Вечер пее срцето мое од Норвешка.

Да сте гласале за него оти ќе ве пукам

stom e za tebe so treba,kako treba...
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 15:35
Originally posted by ZOTE ZOTE напиша:

Само што м икажаа дека сме биле 10 и дека жирото по нивите правила го одлучува десетиот патник а тоа бил исланд. И нека каже некој после дека немало политика и местенки и нас намерно не шиканираат зашто немаме некој фактор во европа а и русија не гласале во прват полуфиналана вечер туку ќе гласа во втората. А сигурен бев дека од домачинот ќе добиевме некој глас ама тоа е.

п.с исто така се збори дека нашата дијаспора дала многу малку гласови за разлика од претходните години. Епе ете ви сега гледајте во четврток што прави дијаспората на србија без разлика каква песма имаат они ќе ја подржат затоа што се поголеми патриоти од нас

Abe normalno deka ima politika..kako nema..a za dijasporata da,ne glasaat dovolno toa e fakt!!Site se udiraat u gradi deka se Makedonci a koga treba da go pokazat toa na delo nekako gi nema..(sekoja cest na isklucocite)..i znam deka za vkusovi ne se rasprava,ama nikoj ne moze da me ubedi deka ne bevme za u finale,i deka nemavme najdobar vokalno-scenski nastap,od site u prvoto polufinale..samo muzicki laik moze toa da go kaze..Evropa si pokaza kakva tapa e!!
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 15:42
Originally posted by anastea anastea напиша:

Originally posted by Tanjuska Tanjuska напиша:

Ма немој,не била за во финале,а која беше?Онаа од Португалија? Или онаа турчинкана што нема врска од пеење или Малта??
Дечките беа одлични,одлично не претставија,пееја на македонски и добија огромен аплауз
Со еден збор СУПЕР
Ма немој?збунетостЈас знам што ми се допаѓа мене, ти си знаеш за тебе... колку луѓе, толку вкусови, рекол некој паметен човек.И зошто тогаш не влегоа во финале?Пак неправда?

Go pocituvam tvoeto mislenje deka za vkusovi ne se rasprava,taka e..ama navistina li mislis deka nevleguvanjeto vo finale,znaci deka pesnata bila losa i nekvalitetna..toa a apsolutno gresno gledanje na rabotite!!Kaj nas vo Makedonija taka se sfaka toa,deka ako ne vlezes u finale tapa si,ne te biva..so ovoj nov sistem na glasanje,mozea za nas da glasaat samo zemjite od prvoto polufinale,a od nasite bliski tamu se najdoa samo Bosna,i Crna Gora,a i dijasporata slabo glasa..taka da rabotite se i poveke od jasni..so ovoj nov sistem na glasanje i Elvis da voskresne i da nastapuva za nas nema da vlezeme u finale,nikogas!!!Toa e makedonsakata realnost,za zal!!!!!!
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 15:44
E da be kako da vlezeme u finali koga site pat na angliski nie patrioti ke peeme na makedonski i kolku i da e ubava pesnata koj ke ja razbere???
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 18:20
леле уше ли се замарате за финалето бе?
ај бе шо се бламирате пишано е наредните 10 години да не влеземе па макар и Господ да ни направи композиција.
Како може тоа ''почитувано'' стручно жири да дозволи уште една балканска земја во финале ?!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 19:31
Originally posted by Eli Eli напиша:

Go pocituvam tvoeto mislenje deka za vkusovi ne se rasprava,taka e..ama navistina li mislis deka nevleguvanjeto vo finale,znaci deka pesnata bila losa i nekvalitetna..toa a apsolutno gresno gledanje na rabotite!!Kaj nas vo Makedonija taka se sfaka toa,deka ako ne vlezes u finale tapa si,ne te biva..so ovoj nov sistem na glasanje,mozea za nas da glasaat samo zemjite od prvoto polufinale,a od nasite bliski tamu se najdoa samo Bosna,i Crna Gora,a i dijasporata slabo glasa..taka da rabotite se i poveke od jasni..so ovoj nov sistem na glasanje i Elvis da voskresne i da nastapuva za nas nema da vlezeme u finale,nikogas!!!Toa e makedonsakata realnost,za zal!!!!!!

Не, не...
Јас не реков дека песната е лоша и неквалитетна.
Убаво е спакувана, дечките се ОК, меко рокче... ама малку се млакави за мој вкусголема%20насмевка, не ми остава посебен впечаток и не ме тера да ја слушнам уште еднаш, и уште еднаш и уште еднаш...
За да направиме нешто повеќе, така како што стојат работите, ни треба шок-песна, задолжително со добар вокал, впечатлив сценски настап, шоу кое ќе бара повторно гледање. Мене оваа не ми беше таква.
Друго не ни помага и не поминува.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 19:40
Originally posted by Omar Omar напиша:

E da be kako da vlezeme u finali koga site pat na angliski nie patrioti ke peeme na makedonski i kolku i da e ubava pesnata koj ke ja razbere???

ЕПа босанците си пееја на босански и влегоа во финале а исто така и ерменците и португалија пееше на свој јазик и влегоа во финале, а израел имаше попа пола.

п.с. гледај вечер дека исрбите ќе влезат во финале зашто нивната дијаспора не е скржава како нашата а и они пејат на свој јазик.
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 22:53
hrvatska vleze vo finale
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 22:57
i albanija vleze.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 22:59
iiii grcijaтага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 23:08
Абе луѓе нели гледате дека ставија пола жири пола гласоови од телефон. Па како иначе ќе влагаат сите скандинавски земји?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.