|
Дали го заслужуваме тоа што ни се случува? |
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi...
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj sto gi duva svekite od tortata
belki ja zasluzi, taka e i glava koga ke skrsime Изменето од becenevem - 16.Мај.2009 во 15:41 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обично глупостите ги правиме во време кога од нас се очекува да си го изградиме животот, а за тоа воопшто не сме спремни понесени од хормоните...како бре да учам кога голи женски ми се мотаат низ глава и башка ми зврцкаат само што ќе ја отворам книгата
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е убаво го заслужуваме, ако не е убаво, не сме го заслужиле
|
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па зависи за што правиме муабет. Кога станува збор за меѓучовечки односи, јас сум во ситуација кога мислам дека дефинитивно не го заслужувам тоа што ми се случува. Ако јас на некого сум му пружала љубов и тој некој не видел ништо лошо од мене, не гледам како јас сум го заслужила неговото кретенско и себично однесување...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo mi e zal za tie shto ,..ne go zasluzuvaat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site si go dobivaat ama bas toa sto go zasluzuvaat
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ja ostanav nevin
|
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас секогаш сум викала: кој што си прави, за себе си прави...па од таму и тоа дека сите го добиваме тоа што го заслужуваме, ама да ти кажам не е баш така. Постојат луѓе што не ја ценат добрината и искреноста на другите, па го злоупотребуваат тоа и се понашаат ко идиоти. И од лично искуство кажувам дека не секогаш го заслужуваме тоа што ни се случува. Може не си бил во таква ситуација до сега, ама дај боже и да не бидеш, па да си речеш зошто мене ова ми се случува, со што го заслужив ова итн итн |
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nekoj e idiot prema tebe
mozda i ti si bil idiot prema nekoj drug, vo prosliot zivot... pa treba da vidis.. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne,ama ke se pogrizam da go vospostavam balansot,znaci da se oddolzam za se sto mi se slucuva,da ne e za dzabe
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kako se odolzuvas? |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na primer,koj me pravi gjubre,a znae deka ne sum,ke mu pokazam kako izgleda vistinsko gjubre
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ni manje ni vise ista si kako nego, ako taka ke postapis, ama ti ne si takva za srekka |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |