![]() |
|
Дали имате “ваш“ свет? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abe partal... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
fantazija...
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
go imame
ama ne go gledame a ni tolku da go proziveeme |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
i svet i planeta
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Tamu ni e dusata, vo realnosta sme samo so telata i povrsnite misli
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
во мојот свет коа бев дете како голема се замислував како згодна висока со долга таластеста коса. доволно успешна во животот....и не сум баш далеку од тие работи..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Ја сум нашол некој скриен вселенски брод и сум заминал на планетата со голи радости...
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Moj svet
caroban i lep sigurnost mi daje da nogom me vodi moj svet caroban i lep sigurnost mi daje je verujem u to |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
на таванот имам сокриено вонземјанин.
![]() секоја слободна минута брзам да ја искористам таму. сите мислат, хм, пушти ја, сака да е сама, таа има „свој“ свет. ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Sekoj zhivee vo svoja shema, svet i ubeduvanje.
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Apsolutno.
Ne e mozhno da se ima "tugj" svet. Sekoj si zhivee vo svojot svet. Toj svet e kako meur, a nie sme vo negovata sredina. Seto onoa sto go gledame i razbirame za svetot okolu nas dobieno e preku prizmata na meurot vo koj se naogjame. ![]() ![]() ![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Dur cekam u cekalna, poodvraten zdravje
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
свој „свет“,..свој начин на живот...тој свет не мора и да е само голема фантазија,..се разбира...се додека не се обидеме да го претвореме во реалност.
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Imam svoj svet.
Pomegju svetot na moznostite i svetot na obvrskite - svetot na zelbite. |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |