|
Јавните личности и нивниот изглед... |
Внеси реплика | страница <1 34567 22> |
Автор | |
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една од оние што имаат свој стил... предобра! Изменето од Evenstar - 27.Септември.2008 во 14:28 |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeh da, se soglasuvam so tebe Evanstar, Kejt Blanshet e zena so stil
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАДОНА.....Никогаш не ми се допаѓала....
ни како пее...ни како изгледа....а посебно на сцена....
Никогаш облечена како што треба....само некои
...боди и корсети на неа..... БЕЗ ВКУС....барем за мене.....
...а за однесувањето на сцена..............
Како и на секој нејзин концерт...така и на последниов....
....мора да направи ...по некоја....глупост......................
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште една чиј стил ми се допаѓа, и според мене е вистинска жена... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najgolema elegancija ima Jessica Alba.Ova bese proglasen za najdobar stil na oscarite 2006
bas prekrasen versache fustan. |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми текна на нашата поранешна “премиерка“ Снежана Георгиевска...
Иако знаеше понекогаш и добро да се облече, генерално гледано, претеруваше со својот напумпан изглед, постојано маркирана, носење шапка и кога треба и кога не треба, балските фустани, помпезен стил во несоодветни прилики, секогаш изгледаше некако наместено, нападно, па дури и вулгарно... понекогаш претерано формално и конформистички, сакајќи да и даде преголема важност на својата “функција“...
Убаво што замина во историја...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мирка Велиновска... уф...
Настрана нејзините новинарски квалитети...
Како бе може таква да се појавува во медиуми, чиниш штотуку од кујна излегла, со побелена несредена коса, развлечени дуксерици...
Де бе жено, де бе среди се малку...
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѕвездата на популарната серија „Вовед во анатомија“, Сандра Ох, го понесе епитетот најлошо облечена во 2008 година, според американскиот магазин „US“. Веднаш зад неа се наоѓа хероината од „Чарлиевите ангели“ Луси Лиу, како и пејачката, глумица и текстописец Одри О’Деј. Модните креации на овие три ѕвезди се толку запрепастувачки, што сигурно тешко ќе можат да избегаат од лошата етикета во наредниот период, но ништо подобри не се ниту преостанатите на листата. Во традиционалниот годишен избор на овој магазин меѓу дамите со најлош вкус за мода има место и за Џенет Џексон, Дениз Ричардс, Кристина Ричи, Пинк, Кејти Пери, Мараја Кери, Кристина Агилера, Мена Сувари, Пола Абдул и уште неколку други.
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море убаво вака изгледа нашиот претседател скромен но преставителен.
Претседателот доби костум од сопругата и синот Првата дама Маја за свечениот чин избра дводелен стилизиран црн комплет, палто и здолниште во комбинација на сатен и кадифе, на македонскиот моден бренд "Бела" Новоизбраниот претседател на Македонија Ѓорѓе Иванов вчера за инаугурацијата носеше костум кој за оваа пригода го добил на подарок од сопругата Маја и од синот Иван. Темносивиот класичен костум со едноредно закопчување, тој го искомбинира со бела кошула со украсни копчиња на манжетните и со црвена вратоврска.Неговата сопруга Маја за свечениот чин избра дводелен стилизиран црн комплет, палто и здолниште во комбинација на сатен и кадифе, на македонскиот моден бренд "Бела". Комплетот го носеше со бела маица одоздола и со црни чевли на ниска потпетица. Сличен стил првата дама промовираше и на партиските конвенции и во предизборните кампањи на сопругот. За разлика од тогаш, кога накитот беше дискретен од сребро и од злато, таа вчера на инагурацијата елегантната комбинација ја освежи со бисерен ѓердан и со бисерни обетки. (Л. С.) Фото - Б. Грданоски |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pruzi race i zdravooooooooooooooooooooooooo
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хелен Мирен-Кралицата моментално ми е „нај баба„ во Холивуд убавина, интелигенција,софистицираност...топ пакет! Многу и се воодушевувам!
Од младите девојки Кети Пери ми е многу уникатна, свежа ,исклучително и убава и згодна. И да не ја заборавам Гвен Стефани таа е се што јас не можам да бидам во овој живот гардеробата и музиката и е како по моја нарачка Тие се моите модни икони. А циркус фаци-поголемиот дел од српската и бугарска естрада со гадните наддавани коси, гадните силиконски цицки, ботокс муцки со гадни сјајни кармини-бурек ефект и нивните „ефтина сум„-крпици. Не ми текнува од нашите која може да е најдобро облечена ама една најлошо облечените се Мирка Велиновска-ко партал е жими се и онаа што личи на лезбејка Мирјана Најчевска (ако ја трефнав) тие и двете се такви запуштени, ко бескуќници. Кич со тапија се Мелита Ракичевиќ, Лила Филиповска итн... Очај во модниот свет се и Парис Хилтон и сл.блондинки кои се трудат да ја копираат. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PAMELA ANDERSON
naturale & nasminkana ...................aj sea .....................to je to......................... Изменето од bijonse1 - 16.Мај.2009 во 22:59 |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |