|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 30> |
Автор | ||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da i jas mislam taka, tie bea moi favoritki... Ko rekoja deka Romanija vlegva vo finale pola internat jacese.... |
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нели Џаро јасно кажа дајте ми 70000 евра и имате финале а за повеќе пари и повисоко место така функционира таа евровизија
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вечер пее срцето мое од Норвешка.
Да сте гласале за него оти ќе ве пукам |
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stom e za tebe so treba,kako treba... |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe normalno deka ima politika..kako nema..a za dijasporata da,ne glasaat dovolno toa e fakt!!Site se udiraat u gradi deka se Makedonci a koga treba da go pokazat toa na delo nekako gi nema..(sekoja cest na isklucocite)..i znam deka za vkusovi ne se rasprava,ama nikoj ne moze da me ubedi deka ne bevme za u finale,i deka nemavme najdobar vokalno-scenski nastap,od site u prvoto polufinale..samo muzicki laik moze toa da go kaze..Evropa si pokaza kakva tapa e!! |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go pocituvam tvoeto mislenje deka za vkusovi ne se rasprava,taka e..ama navistina li mislis deka nevleguvanjeto vo finale,znaci deka pesnata bila losa i nekvalitetna..toa a apsolutno gresno gledanje na rabotite!!Kaj nas vo Makedonija taka se sfaka toa,deka ako ne vlezes u finale tapa si,ne te biva..so ovoj nov sistem na glasanje,mozea za nas da glasaat samo zemjite od prvoto polufinale,a od nasite bliski tamu se najdoa samo Bosna,i Crna Gora,a i dijasporata slabo glasa..taka da rabotite se i poveke od jasni..so ovoj nov sistem na glasanje i Elvis da voskresne i da nastapuva za nas nema da vlezeme u finale,nikogas!!!Toa e makedonsakata realnost,za zal!!!!!! |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E da be kako da vlezeme u finali koga site pat na angliski nie patrioti ke peeme na makedonski i kolku i da e ubava pesnata koj ke ja razbere???
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле уше ли се замарате за финалето бе?
ај бе шо се бламирате пишано е наредните 10 години да не влеземе па макар и Господ да ни направи композиција. Како може тоа ''почитувано'' стручно жири да дозволи уште една балканска земја во финале ?! |
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, не... Јас не реков дека песната е лоша и неквалитетна. Убаво е спакувана, дечките се ОК, меко рокче... ама малку се млакави за мој вкус, не ми остава посебен впечаток и не ме тера да ја слушнам уште еднаш, и уште еднаш и уште еднаш... За да направиме нешто повеќе, така како што стојат работите, ни треба шок-песна, задолжително со добар вокал, впечатлив сценски настап, шоу кое ќе бара повторно гледање. Мене оваа не ми беше таква. Друго не ни помага и не поминува. |
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕПа босанците си пееја на босански и влегоа во финале а исто така и ерменците и португалија пееше на свој јазик и влегоа во финале, а израел имаше попа пола. п.с. гледај вечер дека исрбите ќе влезат во финале зашто нивната дијаспора не е скржава како нашата а и они пејат на свој јазик. |
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hrvatska vleze vo finale
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i albanija vleze.......
|
||
|
||
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iiii grcija
|
||
|
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе луѓе нели гледате дека ставија пола жири пола гласоови од телефон. Па како иначе ќе влагаат сите скандинавски земји?
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |