|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 455456457458459 525> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So testosterone boys and harlequin girls
Will you dance to this beat And hold a lover close? So testosterone boys and harlequin girls Will you dance to this beat And hold a lover close? |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemoj da se stidish,dodji da ga vidish...
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
itno mi trebas ti ili ke poludam, ako i vecerva bez tebe zaspijam...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nocas mi se ne spava i za zivot ne mari
Tri sam case popio i krila sam dobio Nocas bi te ljubio Nocas mi se ne spava i za zivot ne mari Tri sam case popio i krila sam dobio Nocas bi te ljubio.... |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Galija - Dodirni me
"...Dodirni me, sasvim slucajno. Poljubi me, filmski ne stvarno i najlepse kad je, prestani okreni se i ne stani..." |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Balasevic - Lunjo
Lunjo, sad cu ti reci i vise nikom i vise nikad svako je od nas ponekom slican al' ti si unikat procitas me, znam, od slova do slova precutis to, znam, ko pametna sova pa sretna mi Nova... |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tu noc kad si se udavala
nitko ne zna zasto si plakala da li radi tamjana ili starih uspomena tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala il' ti je kroz glavu proslo sve... ...Postoje neki drugi svjetovi za nas bi bili rajski cvjetovi o, samo da si htjela pobjeci ovako stisni zube, ne placi... |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"...svako drzi svoju stranu
I ponosa i gluposti Moglo bi bit da je lakse umrit Nego ljudima reć': "Oprosti" (.....) Oh Boze, da mi te prominit Ili tebe ili sebe; isto je Moglo bi bit da je lakse umrit Nego ljudima reć' : "Oprosti" ...." |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm not here for your entertainment
You don't really want to mess with me tonight Just stop and take a second I was fine before you walked into my life Cause you know it's over Before it began Keep your drink just give me the money It's just you and your hand tonight |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srce jako je, zato reci volim te
izdrzat ce ako kazes da me ne volis srce jako je samo kad si kraj mene a boji se kad te nema, ti to ne vidis |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Usni na usni tivka muzika
Race vo kosi |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AL MENI TREBA VISE OD TOGA NOCAS
U MENI IMA NECEG TAKO ZLO...
SVE JE SUROVO
KAD SE NE VOLI
KAD TE VREDjAJU
A NISTA NE BOLI
HAJDE PITAJ ME
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Al' volim te u inat ljudima...
jer tre*am te k'o zrak u grudima... i ne dam te zauvijek bit cu tu... za tebe znaj u dobru i u zlu... |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mi je samo da se nađem tu
kad priznaš sam sebi Bogu i Narodu da sam ja bila najbolja Da sam ja bila najbolja Vjetar te nosi ja zaustavljam koliko moj si da ti ne pričam da sa mnom si bio najbolji, najbolji.... |
|
Внеси реплика | страница <1 455456457458459 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |