|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 37> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be ne ne e normalen
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZBUNET
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa romite ziveat od den za den,
satoa i znaat da se smeat poveke od nekoj sto misli deka ke zivee uste 30 godini |
||
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"jos jedan dan zivota jos jednu casu mi dajte vi jer ja sutra nisam svama jer sutra umrecu ja",znaci dajte mi casu a jas sam ke vidam so sto ke ja polnam uste toj den ke si umram od alkohol nema da dadam da dojde utre
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми ја зеде мислататака би се опила да не знам за себеси...па и да умрам ич да не ми е гајле |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе речам, ебаго, тоа е...ќе го земам шалот Вардар, ќе го врзам на десна рака како и секогаш, Македонското знаме до мене и веројатно ќе чепкам на компљуктор нешто или ќе седнам со другарите да ја слушнеме Бисер Балкански уште еднаш
|
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прв пат во животот ќе одам до Атина,да му ги искажам моите топли чувства на некои личности.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 13.Февруари.2009 во 13:55 |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас па велам Жените не пијат само вени сечат епа повели Анѓелинке да се зајдеме со алкохол вино,вотка,лоза тоа ми е дијагноза све додека ке бидам жив ке сум алкопозитив тоа ти е божиј дар да бидеш алкохоличар и празник ке си прославиме или ти валентино ке го тераш Изменето од DAC23 - 13.Февруари.2009 во 16:37 |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi urgirala da mi se dodadat uste !!!
Stom se znae deka samo uste eden den , togas toa go znae samo nadprirodnata sila da ne recam gospod ........e togas ke trazam uste da mi se dodadat ......pa tie da se pomnozat i taka.... nema lesno da se predadam i pomiram samo so eden den |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cel den ke go minam vo seks i ne se banjam
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi posadil nekolku drva......
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...site ke Ve kazam !!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke setam gol na ulica da se nagledaat na mojata ubavina
|
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |