|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 426> |
Автор | |
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakaaaaaaaaaam vedicka da ida pocesto na forumov.... sakam denov da ne e tolku tezok...... sakam da ne pravam test italijanski sakam utre da ne pravam test matematika sakam TOBLERONE i sakam da sum with.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Vallerija
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam, VESELI TEMI NA FORUM...I USTE POVESELI LICA..OKOLU MENE... I SRODNITE DUSHICKI POVEKE DA DRYGARUVAAT |
|
Sekogas so Vas
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто Вал мила
|
|
|
|
veda
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ALEKTA VIDI KOLKI POCESTO IDAM NA FORUMOV GLEDAS SO BILO RABOTATA: DA POSAKAS TREBALO SEGA USTE DA SAKAS U NORMALNO VREME DA SE POJAVUVAM I KE ZAVRSIS GOLEMA RABOTA |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam kit kat, i imam kit kat. sakam dobra muzika i imam dobra muzika. sakam da razbudam nekogo e toa ke se pomislam, oti ne sekoj saka da go bidat od 10h, pa da me obesi na grance od jagotka posle |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo! sakam veda da e tuka za da mi se ispolni se so sakam.... e sega....nataka....SAKAM TOBLERONE (ama belo ) Sakam denes na testot matematika da napravam 2ka i kje sum presrekjna.... Sakam pobrzo da mi zavrsat casovite....7.... lele kje se mrdnaaaam |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
САКАМ ДА СЕ ЖУРКАМ ЦЕЛА ВЕЧЕР СО МОИТЕ ОМИЛЕНИ ПРИЈАТЕЛЧИЊА И ДА НЕ СУМ НА РАБОТА СЛЕДНИОТ ДЕН ИЛИ ВО ПРЕВОД САКАМ ДА Е ВИКЕНД!!!!! |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da znam kako da si go ispolnam slobodnoto vreme
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam cela vecer so vino i milioni sveki
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLUE MOZE LI VAKA
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blue mila...ama svekjite visoko, visoko, daleku daleku....da ne pocne da se divee |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Vallerija
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam More, palmi...koktelce na plaza
|
|
Sekogas so Vas
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам кола убава , нејќам старо фичо фичо вози чичо........ не сакам ни шкода не си е во мода... не сакам ни југо дајте нешто друго, дајте нешто друго....
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6162636465 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |