IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОСОНГ 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОСОНГ 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 30>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 01:57
Originally posted by ZOTE ZOTE напиша:

Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

Навистина е така......и јас не знам точно од која причина е така.....но Израел веќе и се смета како дел од Европа

изгледа дека ќе го снема од каратта за некоја година кога иран ќе ја развиуе нукеларката и ќе им ја бапне. тогаш ќе измислат некој друг израел овде во европа.

Tоа е од ЕВРОСОНГ нешо поврзано или ? ...... знаеш кој се јавува на без прашање нели ?
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 03:10

Originally posted by ZOTE ZOTE напиша:

Навистина е така......и јас не знам точно од која причина е така.....но Израел веќе и се смета како дел од Европа

изгледа дека ќе го снема од каратта за некоја година кога иран ќе ја развиуе нукеларката и ќе им ја бапне. тогаш ќе измислат некој друг израел овде во европа.

Tоа е од ЕВРОСОНГ нешо поврзано или ? ...... знаеш кој се јавува на без прашање нели ?

Ништо не те разбирам но мене уште ме држи нервоза зашто имаше неправда вчера и не отидоа најдобрите песни во финале а поготово нашата која беше најдобра од сите други.
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 07:39
Da ne pretervame , nashata pesna bese za nigde , kako i golem del drugi pesni , Bugarija , Izrael , Finska . Ovaj nastan mislam deka treba da se zabrani so zakon :)
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 09:22
Песната не ни беше за во финале, нема ништо посебно во неа, што ќе те натера да ја слушнеш и по втор пат.
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 10:08
Феноменален настап имаа момците..Покажаа на сцената младост,харизма,талент и што е најважно сигурност..вокално беше бспрекорно и само музички лаик може да го негира тоа!Финалето изгуби еден добар настап,а Европа си покажа каква тапа е во поглед на музиката..не може никој да ме убеди дека Ерменија,или Израел,или Финска дека беа со подобри песни или настапи од нас!!Можат само да учат од нашите момци!Се надевам ова нема да им ја разниша самодоврбата која ја имаат секогаш,и дека ќе продузат у исто темпо,нивното време допрва доаѓа!!!
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Tanjuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 120
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tanjuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 10:25
Ма немој,не била за во финале,а која беше?Онаа од Португалија? Или онаа турчинкана што нема врска од пеење или Малта??
Дечките беа одлични,одлично не претставија,пееја на македонски и добија огромен аплауз
Со еден збор СУПЕР
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 10:53
Originally posted by anastea anastea напиша:

Песната не ни беше за во финале, нема ништо посебно во неа, што ќе те натера да ја слушнеш и по втор пат.

I jas istoto go mislam. голема%20насмевка

Taa pesna pobedi kako na tepka; dvajca se karaa a taa kako treta iskoristi. намигнување

Tie so oroto da otidoa ke napravea spektakl. љубов Ne samo shto ke vlezea vo finale, tuku i sigurno ke bea megu prvite 10 najmalku. намигнување

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 10:57
Originally posted by Tanjuska Tanjuska напиша:

Ма немој,не била за во финале,а која беше?Онаа од Португалија? Или онаа турчинкана што нема врска од пеење или Малта??
Дечките беа одлични,одлично не претставија,пееја на македонски и добија огромен аплауз
Со еден збор СУПЕР

Ма немој?збунетост
Јас знам што ми се допаѓа мене, ти си знаеш за тебе... колку луѓе, толку вкусови, рекол некој паметен човек.

И зошто тогаш не влегоа во финале?
Пак неправда?
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 11:13

Со еден збор СУПЕР

Ма немој?збунетост
Јас знам што ми се допаѓа мене, ти си знаеш за тебе... колку луѓе, толку вкусови, рекол некој паметен човек.

И зошто тогаш не влегоа во финале?
Пак неправда?

ДА,ДА.................пак не мразат..... инаку ние стално сме си СУПЕР газење%20од%20смеење
арни беа,но беа далееееееку од СУПЕРголема%20насмевка

Изменето од Milaa - 13.Мај.2009 во 12:49
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 11:19
А бе остај, стално.
Елем со XXL си бевме најсупер.глупчо

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tanjuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 11:44
Па јас не реков ништо за вкусовите!
Само реков дека нашите беа за во финале,за разлика од некои,кои не беа ни за во полуфинале!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tanjuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 11:45
Барем конечно сфативме дека не е потребно да с елигавиме и да пееме на англиски ,пошто тоа ништо не менува
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tanjuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 11:46
Originally posted by Milaa Milaa напиша:

Со еден збор СУПЕР
Ма немој?збунетостЈас знам што ми се допаѓа мене, ти си знаеш за тебе... колку луѓе, толку вкусови, рекол некој паметен човек.И зошто тогаш не влегоа во финале?Пак неправда?
ДА,ДА.................пак не мразат..... инкау ние стално сме си СУПЕР газење%20од%20смеењеарни беа,но беа далееееееку од СУПЕРголема%20насмевка

Знаеш зошто не влегоа?
зошто има жири
и кај нас да се слушаше жирито ,ќе одеа Калиопи и Наум, е тоа беше стварно ужас
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 11:56
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

HAHAHAHAHAA, na germanska tv sea kazaa...

MAZEDONIEN, ich dachte bon jovi steht auf der bühne.....

mislile bon jovi stanal zitel na RM

на бината плазењеплазењеплазење

иначе, тука бил муабетот за евросонг....... малце тапа песнички..... ме интересира зошто праќаат такви да се резилат..... која штета што нема да го гледам финалето...... голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.