IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Огледало
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Огледало

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 24>
Автор
Порака
gladius Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Август.2008
Локација: Faroe Islands
Статус: Офлајн
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gladius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2008 во 13:56
Originally posted by fragola fragola напиша:

Ova navistina mi se sluci ednas oddamna:Vleguvam vo prodavnica i gledam edna pominuva pokraj mene i se dzveri,ne trepka...poleka se dvizam,pak se vrtam,pak istoto...i odednas mi proleta misla-"Poznato mi e devojcevo...so zjapnala?Tocno deka sum poubava od nejze,ama ni ona ne izgleda loso..." Odednas mi se izbistri umot od matnite misli i sfakjam deka toa e mojot odraz vo ogledaloto koe bese postaveno na cel dzid vo dolzina i sirina,ama poradi nekoi predmeti sto stoea i negovata cistina ne mozese lesno da se zabelezi,osobeno ako mozokot ti skina negde kako mojot.
Kako i da e,mnogu se zasramiv,ama olesnitelna okolnost mi bese sto znaev deka nikoj vo blizina ne citase misli...verojatno

одлично објаснување...
сепак мислам дека си малце нарцисоидна се шалам. поздрав
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 12:42
..ogledaloto od maka kaj nekoi samoto se krsi....плазење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 13:07
Za da si vidime gzot ni trebaat dve ogledala
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 18:22
jас сум секогаш задоволна, и внатре, и надвор.
во мир со себе.
и си го сакам огледалотосреќа
Кон врв
stasi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Септември.2008
Поени: 166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stasi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 18:29
Se poglednuvam i si velam,,Kolku sum ubava''
I vie koga bi me poglednale so moite oci bi go rekle istoto
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 19:19
zasto nekoj e sposoben da go skrsi ogledaloto
koga ke se vidi vo nego?
Кон врв
blashka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

романтична

Регистриран: 03.Декември.2009
Поени: 5775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blashka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 11:34

Кога човек ќе се погледне во огледалото,
  и ќе се  ...засрами...  за некои свои постапки
  тогаш, толку повеќе, во очите на ...другите...
  ќе биде поугледен....
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2009 во 11:18
никако да откријам што има толку страшно на/во мене

Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2009 во 13:53
Понекогаш ми се допаѓа тоа што го гледам, понекогаш ја мразам глетката, но мојата рефлексија во очите на другите е меѓусебно врзана со нивната рефлексија во моите.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2009 во 19:45
Ехх, Нарцисе, Нарцисе...плазењебакнеж
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2009 во 19:55
ogledalce, ogledalce...koj e najubav na svetotплазење
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2009 во 20:01
Mnogu kratko se zadrzuvam pred ogledalo....onaka blic........
i nemam vreme da razmisluvam sto gledam........
ogledalo e mojata dusa............голема%20насмевка

Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 09:46
Moite ochi se ogledalo,sve se chita od niv,nasolzeni ochi koga sum tazna,poshiroko otvoreni koga sum iznenadena i srekjna,svetat koga sum zaljubena,pa shto kje mi e ogledalo,go upotrebuvam samo za shminkanje
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 16:54
Ona mi e ogledalo, po nejziniot izraz svakam kako izgledam...prvot pat bese изненадување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.