IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
iNeOn4e Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
Неонката трепка

Регистриран: 28.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iNeOn4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 09:15
Originally posted by debar_girl debar_girl напиша:

kako mozam da spojam pesni ?????

Sony Soundforge
Nero (во Nero 7цата имаш алатка заборавив како се викаше за многу убаво и успешно средување и спојување на песни)
имаш и многу други... пробај тука http://google.com
Кон врв
iNeOn4e Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
Неонката трепка

Регистриран: 28.Април.2009
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iNeOn4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 09:16
Originally posted by xman xman напиша:

oops, ja mislev fizicki kako da proveris:))

На самата графичка ти пише...
Кон врв
ShmIzLi4kA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 22:07
Ми треба хитно помош. Компјутерот е полн со вируси и сега сакам да ја инсталирам касперски али кога ја инсталирам ми се појавува да ја избрисам некоја анти вирусна од комп ALWIL Software avast 4.0 но ја нема нигде во компјутерот. и незнам како да ја најдам
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2009 во 01:02
Originally posted by ShmIzLi4kA ShmIzLi4kA напиша:

Ми треба хитно помош. Компјутерот е полн со вируси и сега сакам да ја инсталирам касперски али кога ја инсталирам ми се појавува да ја избрисам некоја анти вирусна од комп ALWIL Software avast 4.0 но ја нема нигде во компјутерот. и незнам како да ја најдам

Провери преку контрол панел add/remove programs ??
Кон врв
Jani_91 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Мај.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jani_91 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2009 во 16:59
Ako ima nekoj Serial Number ve molam kazete. itno mi treba
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 13:12
Originally posted by Jani_91 Jani_91 напиша:

Ako ima nekoj Serial Number ve molam kazete. itno mi treba

Испратено преку лп
Кон врв
Charmedgirl18 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2009
Поени: 868
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Charmedgirl18 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2009 во 16:46
mi treba pomos!
simnuvam epizodi i filmovi na mozilla, ama se simnnuvaat mn sporo
kazete mi sto e problemot i sto da pravam
Fala odnapred!
Кон врв
elektro Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 07.Мај.2009
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elektro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 00:16
Zdravo na site :D:D

Dali ke moze malku pomos?
kade moze da downloadiram
full verzija od
macromedia flash profesional 8
i nekoj tutorial ili nekoe objasnuvanje kako se raboti
kakvi alatki ima,kako se raboti i dr. BLAGODARAM ODNAPRED
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 00:17
пробал си со торенти?
или на рапид шаре?

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
TheRock Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Март.2009
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheRock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 00:57
eden problem me maci. Simnuvam edna programa od rapidshare i koga ke go simnam mi go dava kako nepoznata papka i ne znam vo koja programa da go otvoram fajlov so sum go simnal. E sega, nekoj ako ima simnuvano nesto od rapidshare (a sigurno ima) neka mi kaze so koja programa gi otvara fajlovite so gi simnuva, oti ja tuka koga ke go simnam, i koga go otvoram me prasuva so koja programa da go otvori fajlot. Ja probav so poveke, no ne biva.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 01:27
Originally posted by TheRock TheRock напиша:

eden problem me maci. Simnuvam edna programa od rapidshare i koga ke go simnam mi go dava kako nepoznata papka i ne znam vo koja programa da go otvoram fajlov so sum go simnal. E sega, nekoj ako ima simnuvano nesto od rapidshare (a sigurno ima) neka mi kaze so koja programa gi otvara fajlovite so gi simnuva, oti ja tuka koga ke go simnam, i koga go otvoram me prasuva so koja programa da go otvori fajlot. Ja probav so poveke, no ne biva.

Со winrar се отвараат сите фајлови намигнување
Кон врв
no1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај no1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 12:09
zdr i od mene - moze mala pomos??? na msn mi pokazuva celo vreme pogresen pasword iako ne sum smenila... Koga odam da smenam pasword dava opcija
Send yourself a password reset e-mail message.
i sega kako da go otvoram mejlot bez pasword???
fala odnapred...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 13:32
Originally posted by no1 no1 напиша:

zdr i od mene - moze mala pomos??? na msn mi pokazuva celo vreme pogresen pasword iako ne sum smenila... Koga odam da smenam pasword dava opcija
Send yourself a password reset e-mail message.
i sega kako da go otvoram mejlot bez pasword???
fala odnapred...

Значи некој друг ти го има сменето пасвордот единствено можеш да си го сменеш преку security question  нема друг начин. намигнување
Кон врв
igorohrid Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Јуни.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igorohrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 14:59
Дали некој ќе ми кажи како да снимам двд со мак превод за да можам да ги гледам на двд плеер не на компјутер а да не ми се појауваат хироглифи наместо превод фала
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.