IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 136137138139140 931>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 13:40
Originally posted by blue blue напиша:

ај за убо нате, КОКОЛО....ммм...коктелов е лудница! ај НАТУШ КОЈ НЕ МРАЗИТ ОД НАС ДЕЦА ДА ИМАТ

к'ј ти текна мор да не пукнеш ме помока од смеење
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 13:48
Originally posted by kokolo kokolo напиша:

eve eden koktel za Maja od Italija od reonot blizu Venecija inacu mnoooooooooogu ubav grad koj se nadevam ke imam moznost da go posetam
Фалати прекрасен коктел ммм со задоволство одма ке го пробам.Се надевам дека ке го посетиш овој реон каде што сум , а до тогаш од мене само

Изменето од maja
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 13:57
mmmmmmm ova e poslatko od sekoj moj koktel
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 08:44
AJDE NA BLAGO I KAFENCE OD SABAJLE DA VI TRGNE DENOT NA SITE
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 09:12
bravo kokolo  , aj na zdravje kafeto , bogami od tursko poubo nema
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 09:15
fala hektor, bujrum i za tebe edno kafence so lokumce
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 09:22
a za mene moze edno kafence
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 09:39
Ana eve toplo cokoladce za tebe 
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 09:40
Добро утро милички
Таман ќе ми дојде едно убаво кафенце
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 09:42
aaa kokolo , adzi - kave ,  so lokum , cok guzel  ,a eve za tene ana mari  , kokolo aj nie sega po edna za da se stoplime  
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 09:45
da si mi ziv i zdrav be hektore, aj na zdravje i za arno neka e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 09:54
samo za arno da e kokolo , na zdravje :)
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 09:57
мажишта, и јас сакам со вас дрмнам една
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 09:59

ovde nesto ama ic ne mi e jasno.ovaa li e pijana ili jas preterav 

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 136137138139140 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.