|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 136137138139140 931> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
к'ј ти текна мор да не пукнеш ме помока од смеење |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од maja |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmm ova e poslatko od sekoj moj koktel
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE NA BLAGO I KAFENCE OD SABAJLE DA VI TRGNE DENOT NA SITE
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo kokolo , aj na zdravje kafeto , bogami od tursko poubo nema
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala hektor, bujrum i za tebe edno kafence so lokumce
|
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za mene moze edno kafence
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ana eve toplo cokoladce za tebe
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро милички
Таман ќе ми дојде едно убаво кафенце |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa kokolo , adzi - kave , so lokum , cok guzel ,a eve za tene ana mari , kokolo aj nie sega po edna za da se stoplime
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da si mi ziv i zdrav be hektore, aj na zdravje i za arno neka e
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo za arno da e kokolo , na zdravje :)
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мажишта, и јас сакам со вас дрмнам една
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovde nesto ama ic ne mi e jasno.ovaa li e pijana ili jas preterav |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 136137138139140 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |