|
Начини на препишување |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | |
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mora da se vika prepisuvanje,
moze i snaoganje! Sum se snasla nekolkupati, ne deka ne, ama super e koga ke si naucis i ke otides na ispit nasmean! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idiot ...nikogas ne nauciv da prepisuvam
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ние групно препишуваме и никој не знае за тоа од наставниците....таков ни е класот
|
|
girl93
Сениор Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
livce vo tasniceto a koga ce pomini nastavnikot/nastavnickata do mene togas go zatvoram tasniceto
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
начини на препишување............
1. се чкрташ на дланка и цело време се додека трае тестот ти е затворена и од време на време подѕиркуваш 2. напишан лист го криеш под блуза....од време на време со голема претпазливост да не те види наставникот/професорот си прегледуваш 3.пишиш на мобилниот и го оставаш на клупа демек да знаеш колку е часот , како стоиш со времето , колку ти преостанува и тн......а уствари пушташ тоа пишаното и шибаш 4. напишаниот лист го ставаш во тетратката ....... па си прелистуваш и си препишуваш други начини не ми се верува да палат.......али дека се наоѓаат нови.......и нормално е се модернизираме ја во средно по 2 предмети само (само 4 пати препишував) го користев вториот начин на препишување |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne go napraviv toa pa ne ni ke go pravam, nemozis cel zivot da se nadevas ke pomines so prepisuvane, naucisigo poarno ke ti je.
|
|
vrtyuwged
|
|
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVO NA SITE :D
Vaka mene mi s enema sluceno koga prepisuvam nekoj da me fati sekogas na sekoj test ima ucenici koj prepisuvaat i gi fakjaat a jas sedam na prva kupa prva redica i nikako da me fatat sum sedel i pozadi i pak nikoj ne me fatil :D pa me interseira DECKI KAKO PREPISUVATE KAZETE NEKOJ NACINI primer jas prepisuvam so mali livcinja so golemina na bukvi 4 ili 3 livceto e tolku malo so profesor(ka) ke oslepat ama jas mozam da procitam se. Ili pak imam mala lupa kolku moneta od 5 denari e i ke gi napravam bukvite mali na list prazen od pozadi ke napisam so mi treba i so lupata gledam ima uste 100000000 nacini ama dosta pisuvav SEGA E RED NA VAS VI BLAGODARAM |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
viii majkata.....voa tehnikata i do tuka stasala
ke se pocne i so koristenje hologram uste malce da se prepisuva |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ne prepisuvam od mene prepisuvaat
samo matematika formuli,napisani na digitron a denes pravev italijanski test i mislam deka cela redica go resi testot kako mojot |
|
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe nesto so nemozam da zapamtam mora nekako da se snajdam toa e sekoj pat menuvam tehnika na prepisuvanje drugarite se cudat :D:D
kako nikoj ne me fatil do sega najvekje se smeam tie so prepisuvaat matematika ili nekoj predmet so e so formuli nekakvi ravenki abe nauci na pamet toa ravenkite formulite so i da e posle samoo zamenuvaj te itn....... :D |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najlesno se prepisuva od glava
zapamti go texot i prepisuvaj od zapamtenoto nikako ne mozat da te fatat |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И кога имав 100% научено, го вадев ливчето да проверам да не сум пропуштила нешто
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе те кажам |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PREPISUVANJE... SEKOGAS IMAM LIV4INJA NO RE4ISI NIKOGAS NE GI KORISTAM MISLAM DEKA PREPISUVANJE E DA ZEMES I SE DA PREPISES A TOA PO 1,2 PRASANJE E SAMO SNAOGANJE
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |