|
Насилство и простување... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
erna
Нов член Регистриран: 15.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Мај.2009 во 13:17 |
E wak cure moje da vas pitam da li bi vi ikad oproslile momku,ak bi vas udario nema veze da li je to bilo iz ljubomore il dr razloga!!!Po mom misljenju ja to NIKAD ne bi oprostila jer on,ak vas jednom udari moze on pricat da se to nece vise desit i da on vas voli,al mislim da se treba klonit takvi momaka, a sta vi mislite..
pozz,,,, |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee, wak!,..ne rachuna se do trechoj majci!,..posle toga ,..ak' bude i chetvrti udarac,..dash mu ,..nogu ! ..........
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од сите нас ќе добиеш исти одговори........
Нека оди по ѓаволите ако се осудил еднаш да крене рака на тебе........ |
|
МИР со сите
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жена со раце не се пипа бре...
само со нозе... на клоци.... |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas samo bi dodala uste polosa kazna
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednas, samo ednas pogresiv i se kaam poradi toa ....... me kostase 2.000 evra .... komplet porcelanki
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku i da e od ljubomora ili ne znam si od sto AKO nekogas se desi takvo nesto NIKOGAS nema da oprostam bez razlika kolku i da go sakam
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова важи ли и кога ќе ти летне коленото да ти простат
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ,..udrete!,..samo taka vikaat,...za da se isplashat,..
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја го употребувам “пецко “. Она натртена и ја со ноктите од прстите на раката праам брзо движење одозгора надоле и ја пецнувам по газот,а пече исто како жарче од цигара ... се чеша едно пола саат после...
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ako se osudi da te udri vrakjaj bez razlika so sto dali so tanjir ili tendzere sve so ke ti dojde pri raka,pa ke vides dali ke se osudi uste ednas
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurna si?
|
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100%
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto bi mu prostil na nekoj koj te udril
toa znaci -kraj |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |