|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 116117118119120 172> |
Автор | |
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:56 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Parni valjak - Hvala ti
Pred vratima njenog stana
Ja sam ostavljao svoje brige I dileme i strahove Odagnati ona je mogla Pored nje bih našao mir I titraje mi znala Nikad ništa tražila nije A toliko tog' mi dala Hvala ti, hvala ti, hvala ti Što si vjerovala kada nitko nije Što si pomogla, za tvoje želje, Tvoje snove hvala, hvala ti Otkako kako je nema Uvidam koliko mi znaći Nikad, nikad, nikad više Takvu ženu neću naći Pričao sam joj o ljubavi Koju ne mogu naći Nikad nisam ni pomislio zašto je uvijek sama Kakva sam ja budala |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:55 |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dušo moja, ja ne znam više, |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GI, I will be Cking - And you,G you will be qCueen GAnd you, you can be Cmean - And IG, I'll drink all thCe time GI, I wish you couldC swim - Like the Gdolphins, like dolphins can 1. GI, I can remCember - GStanding by theC wall |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubav je-van gogh
Cesto se zagledam u odsjaj neba iznad tvojih prozora noc je nada za nas bez sna Ako te nikada ja na ovoj zemlji ne bih imao ona bi stala i to je kraj Mozes me mrzeti, a mozda mozes me i dugo voleti i jedno i drugo znam ipak ce nas boleti Ref. 2x Pitaj me sad ljubav je kad kad znas kada da pustis sve i podjes dalje bez nje, bez nje ljubav je kad Ti maleni plamenu namotaj slike sve u klupko secanja noc je nada za nas bez sna Mozes me mrzeti, a mozda mozes me i dugo voleti i jedno i drugo znam ipak ce nas boleti |
|
respect my authoritaaa
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aint It Funny
J-lo It seemed to be like the perfect thing for you and me It's so ironic you're what I had pictured you to be But there are facts in our lives We can never change Just tell me that you understand and you feel the same This perfect romance that I've created in my mind I'd live a thousand lives Each one with you right by my side But yet we find ourselves in a less than perfect circumstance And so it seems like we'll never have the chance Ain't it funny how some feelings you just can't deny And you can't move on even though you try Ain't it strange when your feeling things you shouldn't feel Oh, I wish this could be real Ain't it funny how a moment could just change your life And you don't want to face what's wrong or right Ain't it strange how fate can play a part In the story of your heart Sometimes I think that a true love can never be I just believe that somehow it wasn't meant for me Life can be cruel in a way that I can't explain And I don't think that I could face it all again I barely know you but somehow I know what you're about A deeper love I've found in you And I no longer doubt You've touched my heart and it altered every plan I've made And now I feel that I don't have to be afraid Ain't it funny how some feelings you just can't deny And you can't move on even though you try Ain't it strange when your feeling things you shouldn't feel Oh, I wish this could be real Ain't it funny how a moment could just change your life And you don't want to face what's wrong or right Ain't it strange how fate can play a part In the story of your heart I locked away my heart But you just set it free Emotions I felt Held me back from what my life should be I pushed you far away And yet you stayed with me I guess this means That you and me were meant to be |
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neverne bebe-tuzna pesma
Reč, jedna i kraj Bol, gospodski sjaj Gazila bih duboku reku Samo da nađem zvezdu neku Koja na tebe podseća Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - k*rva sudbina! Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - k*rva sudbina! Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - k*rva sudbina! |
|
respect my authoritaaa
|
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:55 |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rednex ---Wish you were here
Wish you were here me oh my countryman wish you where here Wish you were here don't you know the stove is getting colder and i miss you like hell and i'm feeling blue I've got feelings for you babe do you still feel the same from the first time i laid my eyes on you i felt joy of living i saw heaven in your eyes in your eyes I miss your laugh i miss your smile i miss everything about you every second's like a minute every minute's like a day when you're far away Wish you were here the stove is getting colder baby wish you were here a battlefield of love and fear |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..
Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:55 |
|
Внеси реплика | страница <1 116117118119120 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |