![]() |
|
Јадете ли со отворена уста? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
auuuuuuuuuuu ....... so mastikite golem problem ... koga mi se lepat gornata i dolnata vilica ...... i sto mastiki ovie sega , kako so neostik da gi mesaat
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
|
ponekogas mi se slucuva doseka dzvakam mastika da se zaboravam i da pocnam da mljackam...no brzo se osvestuvam i prestanuvam... a koga ke pocnam pred tatko mi da mljackam dobivam, onaka, ubistven pogled i moram da prestanam
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:21 |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ako ti e nezgodno da jades samata , dobro ... za taa prilika kje gi stavam vestackite zabi ... da ne mljackam mnogu
![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
mila zmi me mene ma..... (odi na taratur da ti kazam neso) Изменето од Omar - 14.Мај.2009 во 13:36 |
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:21 |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
A ti CST ako ne jadam ke prifatis da ideme na rucek - vecera po tvoj izbor???
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
NE kako odgovor ne prifakjam .... razmisli
![]() |
||
![]() |
||
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:22 |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Аууу колку се нервирам од луѓе што јадат зинати и што мљацкаат и шлапаат и чистат грло додека конзумираат храна.
Од тие причини и не сум љубител на јавни објекти каде што се служи храна, од такт се вадам, аоно ко за инает поглед и уво ми се лепи за такви ![]() ![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Redovno koga jadam razgovaram., No toa ne znaci deka so polna usta zboram fala bogu. Ako ne ja prepolnuvas ustata (kako prv pat u zivot da jades) jasno deka mozes da razgovaras i toa na mnogu kulturen nacin. Onie sto odat na deloven rucek sigurno ne odat za da se isponajadat (ne za djabe se vika deloven) i zbor da ne prozborat. I ne. Ne jadam so otvorena usta t.e. ne dzvakam so otvorena usta.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
vo red .... nema da te pokanam na rucek
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:22 |
||
![]() |
||
|
i ne samo sto jadam so otvorena usta , tuku tolku bucno go pravam toa da sekogas jadam sam .... nikoj ne saka so mene da sedi na masa koga e vreme za obrok
![]() Изменето од miroslav_g8 - 10.Мај.2009 во 11:56 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |