![]() |
|
Јадете ли со отворена уста? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Мај.2009 во 11:21 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dali jadam so otvorena usta ? .... JAS nikogas ne mozam da e ZATVORAM
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Кога јадам ни збор не прозборувам,а најмногу маразам некој тогаш муабет да ми прави.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
i ne samo sto jadam so otvorena usta , tuku tolku bucno go pravam toa da sekogas jadam sam .... nikoj ne saka so mene da sedi na masa koga e vreme za obrok
![]() Изменето од miroslav_g8 - 10.Мај.2009 во 11:56 |
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:22 |
||
![]() |
||
|
vo red .... nema da te pokanam na rucek
![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Redovno koga jadam razgovaram., No toa ne znaci deka so polna usta zboram fala bogu. Ako ne ja prepolnuvas ustata (kako prv pat u zivot da jades) jasno deka mozes da razgovaras i toa na mnogu kulturen nacin. Onie sto odat na deloven rucek sigurno ne odat za da se isponajadat (ne za djabe se vika deloven) i zbor da ne prozborat. I ne. Ne jadam so otvorena usta t.e. ne dzvakam so otvorena usta.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Аууу колку се нервирам од луѓе што јадат зинати и што мљацкаат и шлапаат и чистат грло додека конзумираат храна.
Од тие причини и не сум љубител на јавни објекти каде што се служи храна, од такт се вадам, аоно ко за инает поглед и уво ми се лепи за такви ![]() ![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:22 |
||
![]() |
||
|
NE kako odgovor ne prifakjam .... razmisli
![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
A ti CST ako ne jadam ke prifatis da ideme na rucek - vecera po tvoj izbor???
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:21 |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
mila zmi me mene ma..... (odi na taratur da ti kazam neso) Изменето од Omar - 14.Мај.2009 во 13:36 |
||
![]() |
||
|
ako ti e nezgodno da jades samata , dobro ... za taa prilika kje gi stavam vestackite zabi ... da ne mljackam mnogu
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |