|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 35> |
Автор | |||||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Знаеш добро дека не ви се мешам во личните ставови.
Нема потреба од иронија Смирете ги страстите и продолжете со дискусија |
|||||||||||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
e marsale....soncogledu...jas toa nikogas nema da go izgovoram...pa makar noktite mi gi kornele
|
|||||||||||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||||||||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Ајде уште малку.....
|
|||||||||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||||||||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
СДСМ хабет папа, нас Господ да не' чува
На Македонија како леб и' е потребен опозициски лидер што ќе донесе вистинска конк*ренција на политичката сцена и што ќе понуди нова визија за развојни реформи. Дали името на Црвенковски ви е асоцијација за успешна реформа? Ни дал ли барем една причина да веруваме дека кога следната недела ќе се врати во својата папска фотелја ќе се зафати со пишување програма, а не со ковање интриги и манипулации за да може да владее како единствениот можен обединител на сите социјалдемократи?Задутре е понеделник, последниот работен ден како шеф на државата на претседателот Бранко Црвенковски и дванаесеттиот ден пред кардиналот Игор Шема, најверниот и најрадосниот во конклавата, да излезе на еден од прозорците на катедралата на Бихаќка бб и да објави: Хабемус Папам! И, се разбира, никој нема да биде изненаден од големата вест што со тон на спасојавление ќе се разгласи низ земјава - од „Плеј-кафе“ до слободно Велгошти, зашто и врапчињата во земјава (па и пошироко до Брисел) одамна знаат кој ќе биде старо-новиот претседател на СДСМ, со месеци пред конгресот да биде закажан за 24 мај.
На сите што барем малку го познаваат политичкиот профил на Црвенковски, им стана јасно дека „Леси се враќа куќи“ уште истиот миг кога објави дека нема да се кандидира за втор претседателски мандат.Единствено в.д. претседателот Зоран Заев некое време негуваше лажни илузии, а потоа, се чини, и тој си легна на брашното. Во низата вицови за вонземската сила на Чак Норис (на пример, дека избројал до бесконечност и назад, и тоа двапати) имаше и еден политички: „Чак Норис му поверувал на Бранко. И тоа двапати“. Сепак, не верувам ни дека Чак Норис имал сила да му поверува кога своите намери да го збрише в.д. раководството и да седне на папскиот стол ги камуфлира со тогашната изјава дека се враќа во партијата без ултиматум за каква било функција. Повеќе овде: |
|||||||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||||||||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
.....УШТЕ МАЛКУУУУУУ.....
|
|||||||||||
|
|||||||||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Или нешто другоооо ?
|
|||||||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||||||||||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
На бакнирака нека одат оние кои си ја имаат мувата на капата. Јас немам потреба од тоа.....
|
|||||||||||
|
|||||||||||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
|
|||||||||||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|||||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
fala bogu!,..sega , izgleda,ke mu "svetne" na narodov,...,...shtom mu otide ,..glavniot kochnichar,...vo negoviot prosperitet,..
|
|||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||||||||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Проштално писмо од Нимиц до ЦрвенковскиПо повод завршувањето на претседателскиот мантат на Претседателот Бранко црвенсковски, медијаторот Метју Нимиц му испратил писмо, во кое искажува благодарност и восхит, соопштуваат од кабинетот на Претседателот
„По повод завршувањето на Вашиот претседателски мандат, дозволете да Ви ја искажам мојата благодарност за гостопримливоста што ми ја покажавте низ годините и мојот восхит за лидерската улога која ја одигравте во нашите дипломатски напори да реализираме едно сериозно прашање. Бевте силен и ефективен застапник за позициите во кои верувавте и по мое видување, низ изминатите години покажавте длабока посветеност за долготрајниот развој на вашиот народ, земја и регион. Знам дека ќе продолжите да играте важна улога во политичкиот живот на Вашата земја., се вели во писмото на Нимиц. Последнава реченица ја кажал, сигурно за да го ,,орасположи,, малку
|
|||||||||||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Vo diplomatijata ima eden segment narecen k*rTOAZIJA
|
|||||||||||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Знам дека ќе продолжите да играте важна улога во политичкиот живот на Вашата земја., се вели во писмото на Нимиц.
I jas znam...vsushnost sigurna sum |
|||||||||||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Не паметам кога на некој политичар му е приреден таков искрен и срдечен пречек, како што доби Бранко од членовите и симпатизерите денеска
|
|||||||||||
|
|||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |