![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 898899900901902 1364> |
Автор | ||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jas ostanav bez cigari
![]() sega ja zapaliv poslednata ![]() |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|
odi kupi si...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() ![]() Изменето од mamamd - 09.Мај.2009 во 22:43 |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|
kaj se dadoja site vecerva....dosadno stanuva....ili mene taka mi se cini
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
gledaat goli vesti ![]() |
||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
|
ma sakam... ![]() ![]() Src, tebe cestitki za tvojot posleden uspeh! ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() |
||
|
a...sto vezba...da cestitam i jas
![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
heheee.....niso src samo se vrakam u forma malce. zapravo ja cel zivot se baftav so nekakvi sportovi i vezbanje po teretani i doma..sea samos e vrakam na toa..(ustvari se vrativ od zimovo).
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ok...bravo
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ako te ispolnuva , zosto da ne...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
au da. da da da. prvo mi bese maka, ama morav zasto taka ja podobruvam cirkulacijata..inace edno godina dena asalno se imav usedeno. potoa mi stana navika bez koja ne mozev da se osekam ubavo. abe odma posle vezbanje tolku ubo se osekav...cudo edno. sea pauziram samo za vreme na ciklus ....ama togas sepak vezbam samo ne napnuvam stomak....
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 898899900901902 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |