IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Цаци Паковска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Цаци Паковска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
Автор
Порака
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 14:06
epa taka i e koga zbori gluposti
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 14:19
Odvratna mi e.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 18:27

Originally posted by ultra ultra напиша:

Немам појма која е ама по вашиве коментари откриено е уште едно лигаво створење со желба да стане репортер...LOL На кој канал е?

Јас имав чуено за Цаци + сестра ми од време на време со мајка ми си прави муабет како што Цаци зборела, баш на тој начин.

Па ако е таква и во емисија , баш сакам да ја гледам па да си ја ставам во мојот омилен круг  заедно со  Боки 13 , К 15  и Тони Михајловски  голема%20насмевка
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 18:32
pojma nemam koja e...a i ne me ni interesira da razberam...od komentarive sto gi citav...dovolno e.
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 18:38
Originally posted by CST CST напиша:

Originally posted by ultra ultra напиша:

Немам појма која е ама по вашиве коментари откриено е уште едно лигаво створење со желба да стане репортер...LOL На кој канал е?

Јас имав чуено за Цаци + сестра ми од време на време со мајка ми си прави муабет како што Цаци зборела, баш на тој начин.

Па ако е таква и во емисија , баш сакам да ја гледам па да си ја ставам во мојот омилен круг  заедно со  Боки 13 , К 15  и Тони Михајловски  голема%20насмевка
mene ovaa mi lichi na ,.."uspeshen" travestit!,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 19:33
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Odvratna mi e.

Uf! лутина I mene mi e odvratna!!! болен
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 19:36
reSHi se... SHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHHSHSHSHS... seuste mi susti vo glaava...
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 19:53
Originally posted by Omar Omar напиша:

lele, a tek Toni kako ja shushteshe!!!газење%20од%20смеење

p.s. SHala na strana, ne e do SH-to, kolku shto e do nejzinata glupava umislenost deka e WOW!!!смеење
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 21:29
Originally posted by Sho-Sana Sho-Sana напиша:

Originally posted by Omar Omar напиша:

lele, a tek Toni kako ja shushteshe!!!газење%20од%20смеењеp.s. SHala na strana, ne e do SH-to, kolku shto e do nejzinata glupava umislenost deka e WOW!!!смеење

Кон врв
marjanco Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marjanco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2009 во 11:04
sto si zema za pravo da komentira taa.ne e nikakov reper ona.meni mi lici na devojka koja nemala dolgo vreme sex.
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2010 во 16:15

Цаци Паковска во дизајнерските води

"Повеќе немате изговор дека стилот чини многу пари" е мотото на новиот бренд женска облека "Стилисимо", чија идејна креаторка, Цаци Паковска вели дека е достапен за сите.

- За да се создаде бренд потребна е огромна екипа моделари, шаблонери и техничари, со кои, јас и мојата партнерка Тања Панделеска, трпеливо работевме на првата колекција на "Стилисимо", повеќе од 6 месеци- изјави Цаци Паковска.

Парчиња облека од првата колекција "Стилисимо", есен-зима 2010/2011, ги дизајнираше Паковска, а изработени се во неколку различни македонски текстилни фабрики, но од високо квалитетни италијански ткаенини.Колекцијата содржи и накит, кој по идеја на тандемот Паковска- Панделеска го изработи Александра Шекутковска.

-"Стилисимо" ги отсликува  животните ставови на жени и девојки со силен карактер, изграден стил, самосвесни и бестрашни пред светот кога треба да ги покажат своите квалитети. Колекцијата е составена од едноставни, безвременски парчиња облека, кои секоја жена би сакала и би требало да ги има во својот гардеробер.

Овој бренд женска облека нема ограничувања и во него ќе се препознаат млади девојки, но и посериозни деловни жени, жени со манекенска фигура, но и оние горди на своите облини-вели Паковска.

Заштитно лице на првата колекција на "Стилисимо", есен-зима 2010/2011, е Маја Сашек, македонска манекенка и фото-модел со долгогодишно искуство низ светот на модата во Италија.

Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2010 во 10:40
колекцијата и е супер,... мене баш ми се допаднаа речиси сите парчиња што ги видов.... тие платнените торби ако и беа ставени за продажба ќе си купев

а како личност дека е антипатична,... е...
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2010 во 19:09
Машко.
Нема ни „ж“ од женственост.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2013 во 18:32
Originally posted by hot chick hot chick напиша:

koj od vas bi sakal da i go pomodri barem ednoto oko na caci pakovska?Ouch
do koga ke trpime samobendisani fraeri na TV? Bas mi e zal sto na krajot na nejzinata"najbolja" emisija nema mail za kontakt pa licno da ja ispcujam!!!
Od Milano mi se bljue! Dead 

газење од смеење Се врати Цаци на прва.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.