![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | ||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
se slozuvam..bitno e da se oseti konekcija megu licnostite..primer vie mozete da donirate pari vo razlicni humani organizacii,no sepak i dvajcata go imate toj human duh..znaci ne ste potolno isti,ne pravite skroz isti raboti,no se razbirate i ste povrzani na toj nacin ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
vzaemno razbiranje
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Сродна душа... да, имам неколку.
![]() Сродна душа може, но и не мора да биде љубовен партнер.
Кога со некој се наоѓам на иста бранова должина, на иста фреквенција и кога сме заедно (или не) вибрираме хармонично, се разбираме и без зборови... тогаш знам дека се работи за мој човек т.е. сродна душа ![]() Изменето од anastea - 03.Февруари.2009 во 14:27 |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Кога сме кај оваа тема сакам да кажам дека има една членка на форумот што кога ја читам , сите нејзини постови и размислувања исто како јас да се читам , па не сродна душа, туку можам да кажам дека е другата во мене ![]() Никот на членката е fragola , епа која и да е , една прегратка за неа ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|
i jas isto...
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
Mojata srodna dusa e sestra mi... eh, sto ti e telepatija!
![]() ![]() |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
ima edno kuce sto se mota u maalo
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Imav edna takva, no od sto sme tolku srodni ne mozevme da izdrzime eden do drug.
PS sea toj si e srekno zaljuben ... |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
srodna dusa cimerot, ko brakja se sakame, i maloto hamsterce, koe moze i da me raspolozi ama i da me iznervira i da jade kjotek....
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
ја пронајдов пред некоја година и незнам сто би правеле без неа.....само она ми ги знае сите маки ....
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
So help me god... |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Nikako da svati deka kafe pijam po saat vreme, se mi ja sobira soljata nedopiena
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
I pet za tebe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jas mislev nikoj ne me cita sto si tropkam,a sepak sum imala istomislenici,bas mi e drago ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
NEMAM
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |