|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 54> |
Автор | ||
bagrem
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од bagrem - 16.Август.2009 во 01:17 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imase edna koza, mnogu ritase i se ponasase blesavo. Koga ja zaklaa pobarav da i go vidam mozokot. Ednata strana bese normalna, drugata bese samo nesto malo i zguzvano kako krpce
|
||
bagrem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од bagrem - 16.Август.2009 во 01:16 |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE SE SAMO NESREKNITE LUGJE LOSI.
...NA NEKOJ TOA MU E VO GENOT |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па не е баш во генот
некои субдински околности кои го пратат сечиј живот например , за воспитување .. младата популација воспитувањето го прима 20 % од дома а 80% од улица значи важно е каква била улицата |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас така мислам, несрекните лиѓе се огорчени, а огорчените се сурови и никој не сакаат.
Тоа го знам од сопствено искуство. |
||
Najveci covek uvek ostaje dete
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме прашува еден директор што би правел кога би добил многу пари на бинго или нешто слично.
- Ало ? Рекетарско друшто “ Исчашена радост “ ? Ај да ми излупате едни директорски говеда на штаки да одат. И послем дур идете со штаки и цвилите, ја дотрчувам демек изненадено и згозено осудувајќи го вандалскиот чин како запад кога ги осудуваше терористите, а со прст не мрдаше и уште ги помагаше. “ Кои ѓубриња ви го сторија ова, леле колку ми е жал ! “ А он „ Ич не ти е смешно ова “ А ја „ Ааа, не |
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cekaj malce ti si ogorcena i nikoj nejkes ili drug nekoj e ogorcen i tebe ne te saka?ama kako go izvede zaklucokot neso od tipot:"Gospod e ljubov,ljubovta e slepa znaci steve wonder(ray charles ako sakate) e Gospod".spored mene bez navreda ova nema vrska so vistinata.nesreknite se samo nesrekni i moze da sakaat mnogu povise luge od bilo kogo(moze i zatoa se nesrekni) |
||
respect my authoritaaa
|
||
bagrem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи за какви несреќни луге се работи, мислам дека несреќен заради невозвратена љубов е друга категорија на ,,несреќа,, од онаа за која што правиме муабет. Кај може огорчен човек да сака?
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa alexa tvrdi deka nesrekni=ogorceni.a nesreka e nesreka.a podeli li ja nekoj nesrekata na kategorii?poso ja mislev deka stanuva zbor za bilo koj "tip"na nesreka
|
||
respect my authoritaaa
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj ovde definiral tip na nesrekji?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е воведот на темава и во него е појаснето на каков тип несреќа мислел авторот, иако понатамошната дискусија се разви во многу други правци. Ако имате време и желба, читајте назад |
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e toa de...aj neka izvadi nekoj spisok so "tipovi"barem 20 od 100000000000000000000000 mozni, poso ja se bunam...
|
||
respect my authoritaaa
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se izvinuvam temava e za tutun...jas odgleduvam piperki...druga kategorija |
||
respect my authoritaaa
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |