IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 114115116117118 137>
Автор
Порака
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 11:25
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 21:37
МАЕСТРО.......изненадување...не%20вреденаплаузаплауз....мечтаењебакнежголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 13:54
чекање............лутина
apce
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 13:56
... да поминам низ твојата коса со дланките и само твоето лице вперено кон мене да ме нападне со сочни усни прегладнети, со дланките на твоите кукови те привлекувам силно додека се лепам за тебе, со дланките минувам низ твоето тело да го ослободам од алишта кои ми се чинат како пранги нервозно копчиња се тркалаат. Од пликавци на мои груби дланки ти се кинат хулахопките, една штикла по чудо се закачи на лустерот нишајќи се силно, кошулата го прекри кафезот на пилето кое почна да прета исфрлајќи ги лушпите од просо, твоето здолниште ја нападна вазната кои некоја секунда се бореа паѓајќи за да предизвикаат тресок, некои делови од вазната се сокрија под креветот. Твоите гаќички се закачија на ќошот од забрадените доселеници кои ја разгледуваа новата земја додека зад нив стоеше бродот со искинати едра.
Мојата маица со едниот ракав се напика во чашата добивајќи црвенкаста боја од виното во неа, моите панталони го бутнаа звучникот кој пластично одскокна по подот криејќи се од нов напад и од видикот, мојата патика го напукна ќошот од огледалото закачувајќи се со врвката да виси како мајмунче, на моите гаќи не се сеќавам...а ни ти не се сеќаваше каде се кога те прашав на разденување...

Изменето од zbunet - 09.Мај.2009 во 00:38
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 14:09
dobar si.....samo uste malku ti treba ...nekako si stegnat vo pisuvanjeto...mozda zatoa sto e na forum...nekade si malku konfuzen....ama dobar.ne znam da li se ostavaat komentari ...necitav od pocetokаплауз
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 14:11
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

... да поминам низ твојата коса со дланките и само твоето лице вперено кон мене да ме нападне со сочни усни прегладнети, со дланките на твоите кукови те привлекувам силно додека се лепам за тебе, со дланките минувам низ твоето тело да го ослободам од алишта кои ми се чинат како пранги нервозно копчиња се тркалаат. Од пликавци на мои груби дланки ти се кинат хулахопките, една штикла по чудо се закачи на лустерот нишајќи се силно, кошулата го прекри кафезот на пилето кое почна да прета исфрлајќи ги лушпите од просо, твоето здолниште ја нападна вазната кои некоја секунда се бореа во паѓајќи за да предизвикаат тресок, некои делови од вазната се сокрија под креветот. Твоите гаќички се закачија ќошот од забрадените доселеници кои ја разгледуваа новата земја додека зад нив стоеше бродот со искинати едра.
Мојата маица со едниот ракав се напика во чашата добивајќи црвенкаста боја од виното во неа, моите панталони го бутнаа звучникот кој пластично одскокна по подот криејќи се од нов напад и од видикот, мојата патика го напукна ќошот од огледалото закачувајќи се со врвката да виси како мајмунче, на моите гаќи не се сеќавам...а ни ти не се сеќаваше каде се кога те прашав на разденување...

екстра кејф ама многу зијанизненадување
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 19:42
овде треба Мистер Мускуло да превземе иницијативаплазење
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 23:40
Што чоек ќе беше овааплауз
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 23:43
fenomen e toj.
pozz marija големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 14:23
... невидлив сум, ти не знаеш, никој не знае...дури ни јас не знаев. Седиш и гледаш напнато во комјутерот, ти дишам во врат, ти се црвени, се чешкаш, не знаеш. Стојам зад тебе си играм со твојота коса, мислиш ветер е, гледаш кон прозорецот; затворен е, се чудиш зошто се наежуваш, ги грешиш буквите, се воздржувам да не прснам од смеење. Те грицкам за увцето, вртиш со главата, мислиш ти се причинува како и топлината што наеднаш ти избива ;чекори се приближуваат...те прашува дали ти е добро, се смешкаш; велиш ќе помине. Шетам со дланките низ плеќите и рамениците, на мониторот се појавува "лкдјцклјсацлкј кај ?"..."ма што ми е ?"... делете, гррр...ооохх...ти ја подигам кошулата, протнувам раце, твоите гради се милуваат со моите дланки, тие знаат што се случува, брадавиците ме поздравија. Не ти е јасно ни зошто дланката млитаво го испушти глушецот кој се отркала правејќи круг за да се врати пред твоите немирни нозе кои се почесто се раздалачени како да сакаат да се ладат од топлината што извира од стомакот низ кој шетам се понемирно. Без опомена дланките се устремија кон твоето меѓуножје, ме изненадија, викна гласно...повторно чекори се приближија : "Тебе не ти е добро !".  " Оди...имам...купи ми нешто за јадење, ми паднал шеќерот ". Чекори се одалечуваат забрзано, сега сме сами, јас сум сместен кај глушецот, го шутнав да не смета. Мојот здив ти лази по бутините откриени под задигнатото здолниште по кој се напнуваат мускулите и прстите од стапалата се подигаат, врискаш пригушено, долната усна ти помодре од гризење, мојот јазик го најде патот, масата почна да се тресе, твоето колено ја поместува со изненадувачка силина, се искриви. Неколку кругови со јазикот во центарот на зовриеното месо и уште неколку убоди како оса која се нашла во тесно за да си отвори пат...се отвори...уште некој круг за брзи премини...
Листови паѓаат како снег, принтерот тропа бесмислено, пенкала се тркалаат по подот, измешани крикови со грчења...ѕвонење...тресок...
Твојата глава е положена на тастатурата мрморејќи нешто неразбирливо, слушалката од телефонот надвор од своето лежиште гледа кон тебе, од неа се слуша крчење и "Ало ?...ало ?.. ало?"...тешко дишете, не ви е добро ?...ало ?...

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 14:25
мечтаење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 14:44
woooowww.......Maestroаплаузголемо%20гушкањебакнеж
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 15:43
GHOST, hehe...бакнеж
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 19:33
zbunet
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 114115116117118 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.