IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 35>
Автор
Порака
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:02
Originally posted by renatax renatax напиша:

Narekuvaj me kako sakash,toa kje go sfatam kako odraz na tvojot karakter pred sve , jas za nishto na svetov nema da si go promenam mislenjeto i edvaj chekam da se krene maglata vo koja se naogjam sega i od koja mi e zamaten vidot.

Процесот на целосна де-комуњаризација на македонското општество е (веќе) започнато..и НИКОЈ (никој повеќе) не може да го пренасочи ниту успори..ниту пак да го запре..а доказ за тоа се:
Петте-те по ред ГУБЕЊА на сите досега закажани и спроведени Избори..2Х Парламентарни , 2Х Локални..и еднаш Председателски..
Секој со грст разум меѓу ушиките..ќе се самиот..но и ќе ја преиспита „пораката„ која гласачите им/му ја (недевосмислено) праќаат...
И никави фабрики и „новинари„ на врвка..неможат (по)веќе тоа да го побијат..иако вчера еден и се обиде ....оној...ра-та-та-таааааааа..„новинар„..разбира се.
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:11
tebe ocigledno edno nesto ne ti e jasno .... deka DOPRVA SE SLUCUVA KOMUNJARIZACIJA NA REPUBLIKA MAKEDONIJA i toa pod dirigentska palka na GG & 24 / 7 ........ daj coveku , WAKE UPPPPPPPPPPPPPPP голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 09.Мај.2009 во 11:19
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:11
Во интерес на квалитетна дискусија, ве молам дискутирајте на тема и не ја насочувајте темата во други правци.
И уште еднаш: личните квалификации за членовите оставете ги за друго место.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:18
Narodot vo momentov gleda na kratki stazi,obzemen od prioritetite shto gi ima kako nivni chlen ,naskoro kje se vidi loshiot rezultat od politikata na segashnava vlast koja kje se odrazi i na mnogu pokrupen plan od momentalnava recesija i se nadevam deka na slednite izbori kje ima presvrtnica,koja tokmu na ovie izbori go dade prviot signal.
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:26

Narodot vo momentov gleda na kratki stazi,obzemen od prioritetite shto gi ima kako nivni chlen ,naskoro kje se vidi loshiot rezultat od politikata na segashnava vlast koja kje se odrazi i na mnogu pokrupen plan od momentalnava recesija i se nadevam deka na slednite izbori kje ima presvrtnica,koja tokmu na ovie izbori go dade prviot signal.

Ова вчера го говореше Б.Ц. во емисијата на Васко Евтимов на Канал5...
Можеше барем да напишеш ЦИТИРАМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:30
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Jas emisijata za zhal ne ja gledav,ali posebno mi e chest ako tokmu ova go kazal Branko Crvenkovski.
P.C.Bidi ljubezen i izvestime koga ima repriza,kje mi bide zadovolstvo da slushnam kako ni se sovpagjaat mislenjata.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:33
Morav da mu odgovoram na kultuzin,nepravedno me obvini
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:37
"Narodot vo momentov gleda na kratki stazi,obzemen od prioritetite shto gi ima kako nivni chlen ,naskoro kje se vidi loshiot rezultat od politikata na segashnava vlast koja kje se odrazi i na mnogu pokrupen plan od momentalnava recesija i se nadevam deka na slednite izbori kje ima presvrtnica,koja tokmu na ovie izbori go dade prviot signal."

-koj i da go kazal ,..potpuno e vo pravo!,...tek ke se vidi rezultatot od narodniot izbor,.....naskoro,....ama, neli,..posle e**nje ,..nema kaenje!

Изменето од brza - 09.Мај.2009 во 11:37
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:37

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Jas emisijata za zhal ne ja gledav,ali posebno mi e chest ako tokmu ova go kazal Branko Crvenkovski.
P.C.Bidi ljubezen i izvestime koga ima repriza,kje mi bide zadovolstvo da slushnam kako ni se sovpagjaat mislenjata.

Специјално за тебе ја проверив програмата на Канал 5 ама ненајдов реприза...
Може и ти да побараш , ВО ЦЕНТАР со ВАСКО ЕФТИМОВ....
Инаку интересно беше, прав мелем за душата за сите кои слепо му веруват или не го знаат...
За мене беше ДЕЖАВУ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:40
Uhh zashto li nema repriza? Pa toa e samo Kanal 5
Ali ti dolzam edno golemo blagodaram za trudot
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:46
toj e barem harizmaticen.... a ovoj noviot?збунетост

Изменето од anastea - 10.Мај.2009 во 02:46
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 11:51
Originally posted by lane62 lane62 напиша:

toj e barem harizmaticen.... a ovoj noviot?збунетост

Ако само доследно го копира во постапките посочениот овде.....најверојатно и тој ќе постане таков..харизматичен наскоро..
намигнување

Изменето од anastea - 10.Мај.2009 во 02:46
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 12:02

Секој нареден пост кој нема да биде на тема ќе биде избришан (како претходните), а ако се продолжи вака ќе мора да бидат преземени и непопуларни мерки, а темата ќе биде затворена!

Изменето од anastea - 10.Мај.2009 во 02:48
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 12:04
kje kazeme ... ne e zatvoraj .... BC e najrasipaniot politicar sto nekogas postoel vo RM , najkorumpiran i najvinoven za se ona sto se slucuva denes ... nesto sto GG saka da go ispravi ama ne moze zosto premnogu e zapletkano ...... HAPPY NOW збунетост  ......  dovolno " konstruktivno " ??????  i " PATRIOTSKI " pred se ????????????????

( ova ne go izbrisa .... znaci e dovolno " konstruktivno " i na temata голема%20насмевка )

Изменето од miroslav_g8 - 09.Мај.2009 во 12:20
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.