|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 35> |
Автор | |||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Процесот на целосна де-комуњаризација на македонското општество е (веќе) започнато..и НИКОЈ (никој повеќе) не може да го пренасочи ниту успори..ниту пак да го запре..а доказ за тоа се:
Петте-те по ред ГУБЕЊА на сите досега закажани и спроведени Избори..2Х Парламентарни , 2Х Локални..и еднаш Председателски..
Секој со грст разум меѓу ушиките..ќе се самиот..но и ќе ја преиспита „пораката„ која гласачите им/му ја (недевосмислено) праќаат...
И никави фабрики и „новинари„ на врвка..неможат (по)веќе тоа да го побијат..иако вчера еден и се обиде ....оној...ра-та-та-таааааааа..„новинар„..разбира се.
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tebe ocigledno edno nesto ne ti e jasno .... deka DOPRVA SE SLUCUVA KOMUNJARIZACIJA NA REPUBLIKA MAKEDONIJA i toa pod dirigentska palka na GG & 24 / 7 ........ daj coveku , WAKE UPPPPPPPPPPPPPPP
Изменето од miroslav_g8 - 09.Мај.2009 во 11:19 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во интерес на квалитетна дискусија, ве молам дискутирајте на тема и не ја насочувајте темата во други правци.
И уште еднаш: личните квалификации за членовите оставете ги за друго место. |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Narodot vo momentov gleda na kratki stazi,obzemen od prioritetite shto gi ima kako nivni chlen ,naskoro kje se vidi loshiot rezultat od politikata na segashnava vlast koja kje se odrazi i na mnogu pokrupen plan od momentalnava recesija i se nadevam deka na slednite izbori kje ima presvrtnica,koja tokmu na ovie izbori go dade prviot signal.
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова вчера го говореше Б.Ц. во емисијата на Васко Евтимов на Канал5... Можеше барем да напишеш ЦИТИРАМ |
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas emisijata za zhal ne ja gledav,ali posebno mi e chest ako tokmu ova go kazal Branko Crvenkovski. P.C.Bidi ljubezen i izvestime koga ima repriza,kje mi bide zadovolstvo da slushnam kako ni se sovpagjaat mislenjata. |
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Morav da mu odgovoram na kultuzin,nepravedno me obvini
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Narodot vo momentov gleda na kratki stazi,obzemen od prioritetite shto
gi ima kako nivni chlen ,naskoro kje se vidi loshiot rezultat od
politikata na segashnava vlast koja kje se odrazi i na mnogu pokrupen
plan od momentalnava recesija i se nadevam deka na slednite izbori kje
ima presvrtnica,koja tokmu na ovie izbori go dade prviot signal."
-koj i da go kazal ,..potpuno e vo pravo!,...tek ke se vidi rezultatot od narodniot izbor,.....naskoro,....ama, neli,..posle e**nje ,..nema kaenje! Изменето од brza - 09.Мај.2009 во 11:37 |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Специјално за тебе ја проверив програмата на Канал 5 ама ненајдов реприза... Може и ти да побараш , ВО ЦЕНТАР со ВАСКО ЕФТИМОВ.... Инаку интересно беше, прав мелем за душата за сите кои слепо му веруват или не го знаат... За мене беше ДЕЖАВУ... |
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Uhh zashto li nema repriza? Pa toa e samo Kanal 5
Ali ti dolzam edno golemo blagodaram za trudot |
|||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toj e barem harizmaticen.... a ovoj noviot?
Изменето од anastea - 10.Мај.2009 во 02:46 |
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако само доследно го копира во постапките посочениот овде.....најверојатно и тој ќе постане таков..харизматичен наскоро..
Изменето од anastea - 10.Мај.2009 во 02:46 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секој нареден пост кој нема да биде на тема ќе биде избришан (како претходните), а ако се продолжи вака ќе мора да бидат преземени и непопуларни мерки, а темата ќе биде затворена! Изменето од anastea - 10.Мај.2009 во 02:48 |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kje kazeme ... ne e zatvoraj .... BC e najrasipaniot politicar sto nekogas postoel vo RM , najkorumpiran i najvinoven za se ona sto se slucuva denes ... nesto sto GG saka da go ispravi ama ne moze zosto premnogu e zapletkano ...... HAPPY NOW ...... dovolno " konstruktivno " ?????? i " PATRIOTSKI " pred se ????????????????
( ova ne go izbrisa .... znaci e dovolno " konstruktivno " i na temata ) Изменето од miroslav_g8 - 09.Мај.2009 во 12:20 |
|||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |