|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 452453454455456 525> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, jas ne sakam da znam,
Deka ti ke bides sam Koga prokleto ti tre*am... I ne sakam da znam Stom po tebe umiram Dali nekoj ke te gleda... |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When you look at me
Tell me what you see Do you see no love at all? Or do you see in me What you always see In every girl that you fall for... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It's the sound of the underground
The beat of the drum goes round and round In to the overflow Where the girls get down to the sound of the radio Out to the electric night Where the bass line jumps in the backstreet lights The beat goes around and round Its the sound of the under Sound of the underground |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Now all my days
Are filled with tears Wish I could go back And change these years I'm going through changes I'm going through changes...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't speak
I know just what you're saying So please stop explaining Don't tell me cause it hurts Don't speak I know what you're thinking I don't need your reasons Don't tell me cause it hurts |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
What am I to do with my life?
(You will find it out don't worry) How am I supposed to know what's right? (You just gotta do it your way) I can't help the way I feel But my life has been so overprotected |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I turn to you
like a flower leaning towards the sun I turn to you `cos you`re the only one Who can turn me around, when i` m up side down I turn to you |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bésame, bésame mucho
Que tengo miedo a perderte Perderte después |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolaze dani ledenih kisa
necije lice gubi se u magli.
Dolaze ona nasa cutanja
ti znas,
Dolazi zima,
duga i hladna zatvori vrata,
upali vatru ...
Pada prvi sneg.
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam jednu zelju
Da ti tvoja medna usta jos jednom poljubim Pa da se nikada Iz sna ne probudim Nista me ne boli Samo mi se srcu rana Pozledjuje stara Jer me ti ne volis Duso iz njedara Kada umrem Ostat ce mi jedna zelja Nepoznata pusta Sto ti bar nikada Ne poljubih usta |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona zna,nisam ja bilo ko
kad se pogledamo. Ona zna,da bi ti bio moj ako pozelim to ispod oka me gleda sa strane, ne bi li mi uocila mane, da ti kaze da bolja je nego ja, sala mala.... |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sega odete si site, sakam da sum sam
Ne bi me razbrale ni da vi objasnam Ve imam kako svoi no mi fali edno lice sokrieno vo mojto neprozirno srce Ako ne te sakam zosto mi e maka Koga nok ke padne i ke mi pomine bez tebe Ako ne mi trebas togas sto mi pravi Koga ke me gusnes svetla toplina vo gradi Ako ne te sakam zosto boli vaka Sekoj bozji den sto ke mi pomine bez tebe Ako ne mi trebas zosto susha ti mi Ostavas vo dusa koga i da zamines |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And now my life has changed in oh so many ways,
My independence seems to vanish in the haze. But every now and then I feel so insecure, I know that I just need you like I've never done before. Help me if you can, I'm feeling down And I do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me. |
|
Внеси реплика | страница <1 452453454455456 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |