|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 931> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili vakvo nesto, pa so lukumce e, gledate ovde fali uste edno case rakiicka i m m m
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf srce da ti izgori
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
охх колку привлечно изгледаат коктелчињава коколо, што има во нив? |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmmmmm, nesto sto e blago i istovremeno i gori, lepi za usni i dusa a se custvuvas kako da se osvezuva i rasti celo telo od glava do peti
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde ovde imame razlicni koktelcinja, od ova, od ona, koj kako go saka taka neka go zema, ajde ajde, ne se turkajte de ima za site
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мммм супер се коколо, дај ми еден огромен и многу многу жесток
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za tebe sega edna pinacolada i nemoj da prebaruvas sea,golem,zestok,vakov,takov ova e makedonski bar a ne seks tema na maja sto ima ke ti dademe. a i ovoj koktel e dobar,pa probaj de, nema da zazalis |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нате сака бел русин
ајде милички да наздравиме... |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај за убо нате, КОКОЛО....ммм...коктелов е лудница! ај НАТУШ КОЈ НЕ МРАЗИТ ОД НАС ДЕЦА ДА ИМАТ
Изменето од blue |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve eden bel rusin za nate
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vakovili vakov bel rusin
Изменето од kokolo |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so malo zakasnuvanje golem i zezok koktel za blue se nadevam ke mi prosti za drskoto odnesuvanje od preeska
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve eden koktel za Maja od Italija od reonot blizu Venecija inacu mnoooooooooogu ubav grad koj se nadevam ke imam moznost da go posetam
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ММММММММММММММММ Коколо ептен го поготи ти благодарам..мојот најомилен пијалак... П.с не ми помина сликата но тој со шлагот бел русин. Изменето од natalija |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |