|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 74> |
Автор | |
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сродна душа ........... компатибилна личност
заедно сте: плус и минус, јин и јанг, ден и ноќ, сонце и месечина.... |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate, te nema na temava nesto
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam edna prijatelka........
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"prijatelka"
|
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha.....
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa zivej ti tamu, a jas sto da pravam koga nemozam da gi raspoznaam koja sto mi e, prijatelka, drugarka, mivacica, ovo, ono ej pa ete se bunam non stop i samo belji pravam
|
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e stvarno se bunis samo !
a da kazese nesto povrzano so temata??? "srodna dusa" Изменето од batt's |
|
|
|
Vallerija
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodna DUSHA.....MISLAM deka imam edna..tuka na Forumot
|
|
Sekogas so Vas
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од batt's |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro de ne me karaj i ti, breeeeeeee samo se vika pomene eve vaka: srodna dusa si e srodna dusa. prviot zbor "srodna" znaci nesto kompatabilno nesto jas +taa = nie bez dodatici i kratenje a poimot "dusa" e toa e nesto sto ke te odnese poblisku do poimot srodna dusa.znaci koga ke ja najdes srodnata dusa e togas nema sto da baras poveke i toj zbor "srodna dusa" ke pocni da ima znacenje, a nema da bide samo zbor. ete, zadovolni |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вал милаааа драго ми е да ја најде сродностра која те разбира.
Баттс драго ми е што имаш сродна другарка. Коколо кој рече дека ме нема на темава имаш сродна другарка, само треба малку по реално да гледаш дали навистина ти мисли ок и е без предрасуди.. |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej pa kade moze da se seti sto nameri imaat,edno ti veli drugo misli a treto pravi.pobrzo ke se razberi covek so parlamentarec od nasevo sobranie otkolku so niv
|
|
|
|
Vallerija
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate...Ponekogas mislam deka imam poveke od edna SRODNA DUSHA..
|
|
Sekogas so Vas
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |