IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 74>
Автор
Порака
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2006 во 21:27
сродна душа ........... компатибилна личност

заедно сте: плус и минус, јин и јанг, ден и ноќ, сонце и месечина....
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 11:52
Nate, te nema na temava nesto
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 11:55
jas imam edna prijatelka........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 12:06
"prijatelka"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 12:20
aha.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 12:27
e pa zivej ti tamu, a jas sto da pravam koga nemozam da gi raspoznaam koja sto mi e, prijatelka, drugarka, mivacica, ovo, ono ej pa ete se bunam non stop i samo belji pravam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 12:30
e stvarno se bunis samo !

a da kazese nesto povrzano so temata???

"srodna dusa"

Изменето од batt's
Кон врв
Vallerija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2006
Локација: Mali
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vallerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 12:35
Srodna DUSHA.....MISLAM deka imam edna..tuka na Forumot
Sekogas so Vas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 12:37

Изменето од batt's
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 12:43

dobro de ne me karaj i ti, breeeeeeee samo se vika pomene

eve vaka: srodna dusa si e srodna dusa. prviot zbor "srodna" znaci nesto kompatabilno nesto jas +taa = nie bez dodatici i kratenje

a poimot "dusa" e toa e nesto sto ke te odnese poblisku do poimot srodna dusa.znaci koga ke ja najdes srodnata dusa e togas nema sto da baras poveke i toj zbor "srodna dusa" ke pocni da ima znacenje, a nema da bide samo zbor. ete, zadovolni

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 13:03
Вал милаааа драго ми е да ја најде сродностра која те разбира.
Баттс драго ми е што имаш сродна другарка.
Коколо кој рече дека ме нема на темава имаш сродна другарка, само треба малку по реално да гледаш дали навистина ти мисли ок и е без предрасуди..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 13:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 13:14
ej pa kade moze da se seti sto nameri imaat,edno ti veli drugo misli a treto pravi.pobrzo ke se razberi covek so parlamentarec od nasevo sobranie otkolku so niv
Кон врв
Vallerija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2006
Локација: Mali
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vallerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 13:43
Nate...Ponekogas mislam deka imam poveke od edna SRODNA DUSHA..
Sekogas so Vas
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.