![]() |
|
Што најмногу ве боли? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Автор | |
Sweety love ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 07.Мај.2009 во 19:10 |
Ајде сеа да слушнам што мислете дека највеке боли во животот (а и во љубовта)
![]() |
|
![]() |
|
punk girl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa...navistina me bolat vakvi temi, se rastazuvam na samata pomisla sto najveke me boli,a takvooo...pa me boli koga partnerot t.e deckoto ne me izneveruva ili koga ne gleda vo drugi
![]() |
|
![]() |
|
punk girl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
a bi trebalo,ne e fer samo jas da gledam
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
највеке болат прекутените работи.......со претпоставките си правиме филмови ,и најчесто се трагични,а уствари може не е како во претпоставките,а можеби е.....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
највеќе од се боли ако се боцнеш на трнче
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
ako ne si sreken
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ne znam sto najmnogu boli vo ljubovta, mozebi zasto gi nemam site takanareceni nivoa pominato vo ljubovta. No znam sto najveke me boli. Koga nema oset sprema mene i me povreduva na smetka da zadovoli drugi.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
кога патиш премногу во животот... има момент во коj веке нема да те заболи.понекогаш еден од "даровите" на животното искуство е суровоста.
тоа важи и за патилата во лjубовта. Изменето од pagane - 11.Мај.2009 во 19:43 |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
boli neiskrenosta i lazenjeto prekutuvanje na mnogu raboti voopsto vo zivotot pa i vo ljubovta
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Боли наj веке предавството.
Предавството на идеали, каузи, идеи ,цели, луге... Изменето од pagane - 11.Мај.2009 во 19:47 |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Paaaaaa
![]() ete........... boli koga ovde .........nekoj se prae fraer...............ova ona............ te magjepsuva.............te voodusevuva.......... a vo realnost............e nisto..............vozduh...........izdisen balon...... ![]() |
|
![]() |
|
од тоа боли?
jас бих се смеjала... ![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:37 |
|
![]() |
|
Najmnogu ama bas najmnogu me boli koga nekoj mi udre samara UZAS
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |