IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што имате повеќе: пријатели или непријатели?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што имате повеќе: пријатели или непријатели?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 16>
Автор
Порака
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:46
jas sum Ex-Terminator za neprijateli

aj da vidam koj mi e neprijatel sega
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 09:31
Postojat dva tipa na prijateli:
1. Onie koi se tuka koga vi trebaat
2. Onie koi se tuka samo koga im trebate
A neprijatelite se sekogas tuka
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 18:11
Дефинитивно непријатели и душмани имам повеќетага

Фактот што  во приватниот живот сум од богата фамилија, на факултет сум им мила на професорите , постојано мене ме форсираат , летен распуст секогаш поминувам во странство , а  плус од  големата конк*ренција јас имав чест да добијам стипендија ,да живеам во странство,  да шетам низ Европа  , летово заминувам во Америка  на 4-5 месеци и  уште  многу  многуууууу  ситници  кои  за жал предивикуваат  да се појави љубомора  од страна на  оние кои ме опкружуваат тагатагатага

Сва среќа  што тука на форумот сите сме исти и нема  некоја посебна поделба на членовите ,  па затоа тука на форумот имам  мноооооооогу  пријатели , за разлика од приватниот живот

И на форумот и на четот  од  срце  ги сакам и почитувам  пријателите , бидејки знаат  да ме ценат  по  карактер големо%20гушкање

Изменето од CST - 06.Април.2009 во 18:16
Кон врв
criminal-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2009
Локација: Japan
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 14:52
Originally posted by CST CST напиша:

Дефинитивно непријатели и душмани имам повеќетагаФактот што  во приватниот живот сум од богата фамилија, на факултет сум им мила на професорите , постојано мене ме форсираат , летен распуст секогаш поминувам во странство , а  плус од  големата конк*ренција јас имав чест да добијам стипендија ,да живеам во странство,  да шетам низ Европа  , летово заминувам во Америка  на 4-5 месеци и  уште  многу  многуууууу  ситници  кои  за жал предивикуваат  да се појави љубомора  од страна на  оние кои ме опкружуваат тагатагатагаСва среќа  што тука на форумот сите сме исти и нема  некоја посебна поделба на членовите ,  па затоа тука на форумот имам  мноооооооогу  пријатели , за разлика од приватниот животИ на форумот и на четот  од  срце  ги сакам и почитувам  пријателите , бидејки знаат  да ме ценат  по  карактер големо%20гушкање

sto po sto vo pravo si :D:D:D:D::Dd
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 21:39
Ќе седнам после да ги избројамтага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 11:30
koi da gi brisis prijatelite ili neprijatelite??
ako se prijatelite mozis so edna crta da gi izbrisis ama neprijatelite i so pet crti nemojs da gi brisis stalno ke ti se pojavet
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 13:07
Neprijatelite i dusmanite gi imam poveke i tie se nasekade,a prijatelite mnogu retko mozes da gi najdes
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 16:34
imam podednakvo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2009 во 00:39
hahaha neprijateli i dusmani e istoooooooooo
da se znajt
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2009 во 09:52
 Mislam deka PRIJATELI imam poveke,a za drugite ne ni razmisluvam.....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2009 во 13:25
Originally posted by criminal-F criminal-F напиша:

hahaha neprijateli i dusmani e istoooooooooo
da se znajt

Не пријател, не ми е пријателголема%20насмевка
Душман...ми посега по душата, а нејзе лесно не ја давамнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2009 во 18:18
hahaha pak od istata vrata e izlezot

hhahah prijatelite drzisi blisku ama neprijatelite drzisigi po blisku od prijatelite bidejki ako ne e taka nekoj ne prijatel ke ti zakacit teskoto od pozadi hahahah
veruvaj imam iskustvo za to

Изменето од criminal-F - 30.Април.2009 во 19:55
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 17:26
imat eden fakt neprijatelot stalno pobeduvat ako ne reagiras navreme
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 12:17
Пријатели имам многу, а за непријатели, не чувствувам потреба да имам, не сум јас политичар за да имам непријатели
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.