|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 35> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shto ste se fatile tolku za toj branko?! ,...k'o slepi za taraba!,...a od slepiloto ne moze da go vidite vistinskiot krivec za bedata na makedonija,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...кај нас сеуште важи правилото -префрли ја топката....слепциве ионака ништо не гледаат
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако се решил да пишува книга значи сам сака да биде актуелен. Не дај боже да се повлече, ќе останеме без теми за дискусија
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imash pravo !,...za shto posle ke se fakjaat,..."prosvetlenive".
neka zivee,...................................................................pedro ! |
||
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brankovata mafija u napad.
МАКЕДОНСКИ ХАКЕРИ ЈА НАПАДНАА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА АЛБАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ БАМИР ТОПИ
Не играјте си со нас! Веб страницата на албанскиот претседател Бамир Топи вчера беше нападната од хакерската група од Македонија "Маседониан дарк секјурити".
На официјалниот сајт на претседателот Топи њњњ.пресидент.ал е прикачена картата од Голема Македонија, и оставена е порака на англиски јазик (Не играјте си со нас!). Претходно, три дена официјалната страница на македонскиот претседател Бранко Црвенковски беше нападната од косовско-албанската хакерска група КХГ. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Andjelina - 07.Мај.2009 во 14:49 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
andjelina e ,..osa!,..
|
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Џабе го оговаравме човекот. Па не ја напиша тој туку , само потпишуваше. Ја напишаа двајца новинари, Соња Крамарска од Утрински ииии, не ми текнува другиот автор. Изменето од mamamd - 07.Мај.2009 во 18:51 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Другиот бил уредникот на Утрински весник, Манчо Митевски, заедно со Крамарска.
Бајаги дебелка била книгичката |
||
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за потегот ... интересно ! Европски !
|
||
......
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи Црвенковски не напишал книга како што рекоа по вестите, туку тоа е комбинација на текстови од наведените новинари, дневнички белешки од кабинетот, говори, прегледи, преписки и интервјуа, фотографки белешки и на крајот, негов краток осврт на неговиот мандат гледано низ лична призма. Земете ја книгата и прочитајте ја, нема да зажалите |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме интересира што у ствари се има во книгата. А ако е така тогаш зашто дробат дека е книга, мислам ако во неа е ставена целокупмата негова активност од работата во 5- годишниот мандат. Ѕоа би било повекје МОНОГРАГИЈА и нормално сите дописи, сите елктронски и пишни записи од работата исто а можеби и ма и негови коресподенции. Интересно е да се погледа што се таму има и аналитички да се даде мислењ Па и са се отвори тема понеа. Но, каде може да се набави и од кога ќе е во слободна продажба? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako e gratis, vo red ama za pari |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |