IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 35>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 13:59
shto ste se fatile tolku za toj branko?! ,...k'o slepi za taraba!,...a od slepiloto ne moze da go vidite vistinskiot krivec za bedata na makedonija,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 14:03
...кај нас сеуште важи правилото -префрли ја топката....слепциве ионака ништо не гледаат
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 14:05
Ако се решил да пишува книга значи сам сака да биде актуелен. Не дај боже да се повлече, ќе останеме без теми за дискусијаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 14:07
imash pravo !,...za shto posle ke se fakjaat,..."prosvetlenive".

neka zivee,...................................................................pedro !намигнување
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 14:09
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Ако се решил да пишува книга значи сам сака да биде актуелен. Не дај боже да се повлече, ќе останеме без теми за дискусијаголема%20насмевка

газење%20од%20смеење

Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 14:13
Brankovata mafija u napad. голема%20насмевка

МАКЕДОНСКИ ХАКЕРИ ЈА НАПАДНАА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА АЛБАНСКИОТ ПРЕТ­СЕ­ДА­ТЕЛ БАМИР ТОПИ

Не играјте си со нас!

Веб страницата на албанскиот претседател Бамир Топи вчера беше нападната од ха­кер­ска­та група од Македонија "Маседониан дарк секјурити".
На официјалниот сајт на претседателот Топи њњњ.пресидент.ал е прикачена кар­та­та од Голема Македонија, и оставена е порака на англиски јазик (Не играјте си со нас!). голема%20насмевка

Прет­ход­но, три дена официјалната страница на македонскиот претседател Бранко Цр­вен­ков­ски беше нападната од косовско-албанската хакерска група КХГ.

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 14:49
Originally posted by Popi Popi напиша:

Brankovata mafija u napad. голема%20насмевка

МАКЕДОНСКИ ХАКЕРИ ЈА НАПАДНАА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА АЛБАНСКИОТ ПРЕТ­СЕ­ДА­ТЕЛ БАМИР ТОПИ

Не играјте си со нас!

Веб страницата на албанскиот претседател Бамир Топи вчера беше нападната од ха­кер­ска­та група од Македонија "Маседониан дарк секјурити".
На официјалниот сајт на претседателот Топи њњњ.пресидент.ал е прикачена кар­та­та од Голема Македонија, и оставена е порака на англиски јазик (Не играјте си со нас!). голема%20насмевка

Прет­ход­но, три дена официјалната страница на македонскиот претседател Бранко Цр­вен­ков­ски беше нападната од косовско-албанската хакерска група КХГ.

http://www.vest.com.mk/?ItemID=D2AD476D3EDC494E9A1E61C84CAE6584

смеење
НЕ ИГРАЈТЕ СИ СО НАСгазење%20од%20смеење
заборавиле да додадат-
ОТИ СМЕ ЕПТЕН БРЗИ НА БЕГАЊЕгазење%20од%20смеење

Изменето од Andjelina - 07.Мај.2009 во 14:49
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 14:57
andjelina e ,..osa!,..газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 18:50
Originally posted by pcelka pcelka напиша:

Црвенковски напиша книга за неговото петгодишно претседателско владеење...
 - Записи за едно време – пет години на чело на Република Македонија...!!!

Џабе го оговаравме човекотизненадување. Па не ја напиша тој туку , само потпишуваше. Ја напишаа двајца новинари,   Соња Крамарска од Утрински ииии, не ми текнува другиот автор.

Изменето од mamamd - 07.Мај.2009 во 18:51
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 01:10
Другиот бил уредникот на Утрински весник, Манчо Митевски, заедно со Крамарска.
Бајаги дебелка била книгичкатаизненадување

Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 01:20
Браво за потегот ... интересно ! Европски !

......
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 02:19
Originally posted by anastea anastea напиша:

Другиот бил уредникот на Утрински весник, Манчо Митевски, заедно со Крамарска.Бајаги дебелка била книгичкатаизненадување

Значи Црвенковски не напишал книга како што рекоа по вестите, туку тоа е комбинација на текстови од наведените новинари, дневнички белешки од кабинетот, говори, прегледи, преписки и интервјуа, фотографки белешки и на крајот, негов краток осврт на неговиот мандат гледано низ лична призма.

Земете ја книгата и прочитајте ја, нема да зажалите
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 09:55
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Другиот бил уредникот на Утрински весник, Манчо Митевски, заедно со Крамарска.Бајаги дебелка била книгичкатаизненадување

Значи Црвенковски не напишал книга како што рекоа по вестите, туку тоа е комбинација на текстови од наведените новинари, дневнички белешки од кабинетот, говори, прегледи, преписки и интервјуа, фотографки белешки и на крајот, негов краток осврт на неговиот мандат гледано низ лична призма.

Ме интересира што у ствари се има во книгата. А ако е така тогаш зашто дробат дека е книга, мислам ако во неа е ставена целокупмата негова активност од работата во 5- годишниот мандат. Ѕоа би било повекје МОНОГРАГИЈА и нормално сите дописи, сите елктронски и пишни записи од работата исто а можеби и ма и негови коресподенции.
Интересно е да се погледа што се таму има и аналитички да се даде мислењ Па и са се отвори тема понеа.
Но, каде може да се набави и од кога ќе е во слободна продажба?

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 11:58
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Ako e gratis, vo red ama za pariизненадување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.