|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 54> |
Автор | |
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaaaaa , mnogu , ama retko pokazuvam , ama ako resam da pokazam ke se cudi sto go snaslo
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne sum ljubomorna toa nema da me odvede nikade dokolku sum,mozda sum malku ne vikam ne ali sepka toa e vo granicite na normalata
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
blokirana5
Група Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....чудно ама не сум ич .... поима немам што е тоа
Изменето од blokirana5 - 06.Мај.2009 во 00:28 |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubomora .......
sto e toa |
|
blokirana5
Група Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da sto bese toa ljubomora???????
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубомора......мислам деке беше нешто во стил се смееш и викаш фала богу шо не ме гледа додека си ги бришеш солзите........така некако беше
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka umre sekoj onoj sto ke ja posaka mojata ! ...a ? zabegav ?...dobro de, neka stane invalid samo...pak preterav ?...dobro, de, nikogas da ne mu se digne...e so e sega ?...ufff...aj siromav neka bide cel zivot u vlazno da zivee i rahitis da dobie, bronhitis bese ? da ?...malku e, samo ke kasla, aj ni po tvoe, ni po moe, lepra neka dobie...a ?...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лjубомората е еден сладок доказ дека лJубовта се уште постои...
но кога е претеран... по скоро е израз на егоизмот... коj воопшто и нема врска со лjубовта. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma neka oslepi sekoj onoj sto ke ja pogledne na onoj nacin
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
retko sum ljubomorna...ama ako pretera
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Isijas neka dobie ona ako pomisli na nekogo
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam zavrseno skolo za ljubomorstvo balkanski smer, najteskiot, no uspeav da go pominam so najvisoki ocenki i duri mi bese ponudena stipendija za studii po psihopatska ljubomora od sto bev tolku nadaren
Omilena pesna mi e " Tako ti je mala moja kad ljubis balkanca " od Belo Dunde Изменето од zbunet - 07.Мај.2009 во 23:09 |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |