|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 525> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam jednu zelju , da ti tvoja medna usna jos jednom poljubim pa da seee nikadaaaa , iz sna ne probuuuudim |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден бакнеж и магија се стори, твојто срце капија ми отвори.... |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zelene su bile ocite zelene su bile marame zeleno volimte e |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idi idi nesanice , da ne vidim tovje lice , da mi zora bol ne stvara , idi pusti me da je otsanjam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mlada partizanka bombu bacila |
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i wanna fly away
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
All that I have is all that you're giving me
Изменето од Eleni |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
la tortura
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
there are nine million bicycles in beijin ,that`s a fact ....
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BANG BANG SHI SHUT ME DOWN BANG BANG MY BABY SHOOT ME DOWN |
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bezi kisho s prozora ti si kish lazliva mene dragi nevara ja sam njemu najdraza.... |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pada kisa napolju kaplje mi po prozoru |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Требаш ми требаш ми
ни сунца земји као ти мени ти мени ајде доџи па ме убери убери |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemogu ti pomoc ove noci jer nemogu protiv srca svog jer ne mogu skriti svoju bol uzlaud ovaj put sve je gotovo |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |